Min Vogn

Kurv

Sov bedre om natten

10 gode råd i forhold til mobilstråling

 

1. Vent med at tage telefonen op til øret, indtil du kan se, at samtalen er gået igennem

 

Strålingen fra telefonen er markant højere, mens den forsøger at ringe op, hvorefter strålingen falder markant, når samtalen er gået igennem.

2. Begræns din brug af mobiltelefon inde i bilen


eller monter en ekstern antenne, da bilens metalkarosseri reflekterer strålingen, så den bliver forstærket. Brug altid headsets, når du taler.

3. Brug hovedtelefoner eller højttalerfunktionen


Strålingen nedsættes betydeligt, når du taler via hovedtelefoner, men bemærk at almindelige headsets med kobberledning er ledende på de elektromagnetiske stråler og sender disse op i dit hoved. Bluetooth er også stråler, som ifølge undersøgelser påvirker din krop negativt og kan give alvorlige bivirkninger. Du kan også bruge højtalerfunktion og holde telefonen væk fra dig i strakt arm. Fungerer bedst, når man er alene i rummet.

4. Undlad at have telefonen liggende ved din seng om natten


Mobiltelefonen udsender elektromagnetisk stråling ca. hvert 20. sekund og henter data i løbet af natten, i form af opdateringer, beskeder og m.m. Det påvirker og stresser din krop unødvendigt. Du risikerer at være mindre frisk end normalt og måske med hovedpine eller følelsen af at være uoplagt. Samtidigt udsætter du din krop for 7-8 timers stråling, hvilket forskning viser på sigt kan give andre og mere alvorlige, negative bivirkninger som fx stress, depression, mental ubalance, søvnproblemer og i værste tilfælde kræft og hjernetumorer. Kan du ikke undvære telefonen hos dig, så anskaf en RadiCover anti-strålings mobilpose.

5. Brug kun telefonen til korte beskeder


Brug ikke telefonen til snak i halve og hele timer. Brug i stedet en fastnettelefon, da denne ikke udsender elektromagnetisk stråling. På denne måde undgår du både her-og-nu bivirkninger, samt langsigtet påvirkning af kroppen. Studier har vist, at holder man en mobiltelefon direkte op til øret, når man taler i den, udsættes man for elektromagnetiske felter, der er langt, langt større end de felter man kan måle i jordhøjde tæt på en sendemast. (Kilde: Kræftens bekæmpelse) Har du ingen fastnettelefon, anbefaler vi, at du bruger vores Air Tube hovedtelefoner eller mobilcover, som fjerner henholdsvis 99,9% og 86% af strålingen.

6. Undgå at gå med mobiltelefonen i din bukse- eller jakkelomme


Bærer du telefonen tæt på kroppen i lange perioder af dagen, udsætter du kroppen og dine vitale organer unødigt for elektromagnetiske stråler. Ligeledes har studier påvist sammenfald mellem nedsat fertilitet hos mænd, der bærer telefonen i bukselommen. Kan du ikke undvære at have telefonen på dig, bør du anskaffe dig et anti-strålings mobilcover eller mobilpose.

7. Undgå Wi-Fi-routers i din nærhed


Undgå så vidt muligt at opholde dig i nærheden af Wi-Fi-routers - såvel hjemme som på dit arbejde. Wi-Fi-routeren udsender massiv elektromagnetisk stråling, som undersøgelser har vist påvirker kroppen negativt. I Rusland, Tyskland og Canada har man fjernet Wi-Fi på flere skoler af frygt for at påvirke børnene. Tyske myndigheder frarådede i 2007 at bruge trådløst internet. Kan du ikke undgå Wi-Fi - beskyt da dit barn i skolen med et anti-strålings cover.

8. Sluk for Wi-Fi-routeren om natten


Du bruger det jo ikke alligevel. Dit immunsystem vil være på vagt hele natten overfor strålerne natten igennem, og bruge energien på at beskytte dig, fremfor at restituere og genopbygge celleskader og din krop, inden en ny dag går løs. Brug evt. et "tænd-og-sluk-ur", så skal du ikke selv huske at tænde og slukke morgen og aften. Optimalt set bør du kun bruge din trådløse router, når det virkelig er nødvendigt, og allerbedst koble dine enheder til internettet via kabel i stedet for at bruge Wi-Fi.

9. Børn bør ikke bruge mobiltelefoner til andet end korte beskeder


Studier har vist, at børn er betydeligt mere udsatte - næsten dobbelt så højt - for elektromagnetiske stråler, da deres kranier og væv er væsentligt tyndere end voksnes. Brug altid headsets til børn, hvis de skal bruge mobilen.

10. Slå 3G/4G/5G og Wi-Fi fra på din telefon og tablet,


når du ikke har behov for, at det er aktivt. Derved undgår du store mængder stråling. BØRN: Sæt tablet og telefon i flytilstand, når børn bruger den uden behov for netadgang, eller brug et RadiCover anti-strålingstæppe eller tablet cover, der reducerer 55-86% af strålingen, hvis apparater skal være på nettet.

Generelt anbefaler RadiCover, at du ikke taler i mobiltelefon uden anti-strålingstilbehør som fx vores mobilcover eller Air Tube hovedtelefoner.

Se vores anti-strålingsprodukter Alle vores produkter er testede og dokumenterede i uafhængige akkrediterede laboratorier.