Min Vogn

Kurv

Nyheder
 1. Forskning: Mobilstråling skader mænds sædkvalitet

  30-40% af alle fertilitetsproblemer skyldes mandens dårlige sædkvalitet. En forskergruppe fra Exeter Universitet har nu fundet ud af at mænd, der bærer mobiltelefon i lommerne har 8 % dårlige sædkvalitet end mænd som ikke gør dette. Rapporten understøttes af en tilsvarende fra Technion University i Haifa.

   ...

  Læs mere »
 2. 5G - Elsker - Elsker ikke?

  5G er den næste generation af mobilsignaler.

  Den nye teknologi kommer til at betyde endnu hurtigere internet og giver muligheden for, at mange flere enheder kan være koblet på samtidig. I modsætning til 3G og 4G, der er det net, vi i dag bruger, når vi taler i mobiltelefon eller surfer på nettet på mobilen, så bruger 5G nogle højere frekvenser. Hvor 3G og 4G har brugt nogenlunde det samme frekvensområde på mellem 800 og 2600 MHz, sender 5G-masterne på de to meget høje frekvenser 3,6 GHz og 26 GHz.

  Ovenstående beskrivelse fra Energistyrelsens hjemmeside lyder jo ganske uskyldig og tilsyneladende ikke noget det kan få folk op af sofaen, og hen og skrive klager til myndighederne. Tværtimod. Men er der noget Energistyrelsen glemmer at inkludere i deres beskrivelse?

  Er der en bagside af medaljen?
  Hvor reklamerne for 5G fortæller meget om hvor berigende det bliver, at vi i fremtiden kan downloade på sekunder i stedet for minutter. Streame film i 4K og video-chatte i HD uden hakken og afbrydelser, samt game med vennerne i konsol-kvalitet, selvom du sidder i bussen på vej til skole, lige så lidt fortæller de om hvordan det også vil påvirke vores verden.

  Når man læser både politikernes og mobilselskabers propaganda tekster om hvor vigtigt 5G er for Danmarks fremtid og hvilke fantastiske og uanede muligheder denne teknologi åbner for både befolkningen, virksomheder og organisationer, lyder det faktisk ganske som en ”Alt-bliver-godt-pille”. Men er det nu også det – eller er der også en bagside på medaljen? (meget mere herom senere)

  Mobilantenne...

  Læs mere »
 3. NY AFSLØRING: Mobiltelefoner stråler fortsat langt over tilladte værdier

  Mobiltelefon udsætter dig for 3-11 gange mere stråling

  I 2017 påviste et statsligt fransk studie udført af ANFR , at nogle mobiler overstiger grænseværdien for mobilstråling med op til 11 gange, over de amerikanske sikkerhedsgrænser, og 3 gange over de officielle Europæiske grænseværdier sat af ICNIRP. Studiet er baseret på undersøgelse af data fra 450 forskellige modeller af mobiltelefoner  Læs om studiet her

  Avis efter test: iPhone udsender langt mere mobilstråling end det er tilladt
  Ny viser en ny test i 2019 udført for den amerikanske avis Chicago Tribune, at iPhones stadigt ligger langt over sikkerhedsgrænsen for mobilstråling

  Mobiltelefoner overstiger strålingsgrænserne

  Adskillige iPhones blev målt til at ligge langt over sikkerhedsgrænsen...

  Læs mere »
 4. Mobiltelefoner stråler stadig

  Mobiltelefoner stråler stadig

  Ny tysk test viser at der er masser af stråling fra mobiltelefoner

  Læs mere »
 5. RadiCover lever op til anbefalede testprincipper

  I Sundhedsstyrelsens (SST) netop opdaterede generelle anbefalinger omkring mobilstråling, er der bl.a. lavet med en præcisering af hvad man bør være opmærksom på i udformningen af de testdesigns for anti-mobilstrålingscovers, som ligger bag de testrapporter der ligger til grund for producenternes udmelding om procentvis reduktion af mobilstråling. RadiCov...

  Læs mere »
 6. ⚠️ DANMARK ER TESTLAND FOR 5G - Jubii eller øv?

  Teleudbyderne står klar i startblokken, teknikken er på plads - og Danmark er defineret som testmarked af de store producenter af master og antenner pga. vores veludbyggede infrastruktur på teleområdet.
  ❓MEN hvor stolte og glade - eller snarere bekymrede - bør vi egentligt være over dette?

  ...

  Læs mere »
 7. Forskere bag NTP mobilstrålingsstudiet: Der er grund til bekymring!

  "Der er en sammenhæng mellem stråling fra mobiltelefoner og risikoen for kræft." lyder Konklusionen fra de to forskere bag NTP´s epokegørende studie i mobilstråling, i Sundhedsmagasinet Naturli´s netop udgivne artikel.

  ...

  Læs mere »
 8. Forskere har gentaget karseforsøget - med samme skræmmende resultater!

  En svensk forskergruppe med mobilstrålings-specialisten Olle Johansson i spidsen, har gentaget de fem Nordjyske skolepigers populære karseforsøg, der gik verden rundt i 2013.

   

  Karseforsøget gik...

  Læs mere »
 9. Hvor skadeligt er mobilstråling?

  Amerikanske forskere har trukket store overskrifter i den internationale presse i de seneste dage.

  De har i ét af verdens fineste sundhedstidsskrifter, Journal of the American Medical Association (JAMA), offentliggjort resultaterne af et forsøg på 47 raske mennesker...

  Læs mere »