Min Vogn

Kurv

239.2

Computer sleeve 15,6”, vegansk læder, 60% beskyttelse, sort

299,00 DKK
På lager
- +
  • Fragt 39,- | Fri fragt fra 249,- | 1-2 hverdage
SKU RAD268

Vores lækre computer sleeve beskytter dig mod den WiFi- og mobilstråling, som udsendes fra din computer under brug. Når du placerer din computer i sleevet, reduceres de skadelige stråler fra computerens WiFi op mod 60%. Ligeledes, hvis du har mobilt bredbånd via et SIM-kort i din computer, som gør din computer til en trådløs enhed.

Sleevet er lavet i blødt, sort, vegansk læder til det eksklusive look. Det har sort neopren indvendigt, samt elastikker i hvert af de 4 hjørner til at holde sleevet fast på din computer.

 

Funktioner

- indbygget anti-strålingsmembran

- elastikker til at holde sleevet fast

- vegansk læder på lynlås-stropperne

- lækker lynlås

- passer til både pc og MacBooks

 

Sådan beskytter sleevet dig

Anti-strålingsmembranen er indbygget i bunden af sleevet. Når beskyttelsen ikke er højere, skyldes det, at computeren anvendes åben og den stråling, der kommer fra oversiden af computeren, kan man ikke beskytte sig mod, men her er afstanden til kroppen en begrænsende faktor i sig selv. Sleevet beskytter altså nedad mod ben, underliv, mave eller hvad den nu står på.

 

Mål

Udvendigt: 40,5 cm x 27,5 cm

Indvendigt: 38,5 cm x 25 cm

 

Materialer

Yderst: vegansk læder

Inderst: sort neopren

Lynlåsstropper: vegansk læder

Dokumentation
Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede finske laboratorium VERKOTAN.

RadiCover SAR test - af VERKOTAN RadiCover anti-strålings sleeve