Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Derfor skal i bruge anti-strålingsprodukter
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Afstemning

Er du bekymret om mobilstråler er skadelige

Derfor skal i bruge anti-strålingsprodukter

Derfor skal i bruge RadiCover's produkter

I løbet af dagligdagen er den almindelige borger i kontakt med mange forskellige apparater der udsender mobilstråling. Faktisk udsender alle trådløse apparater mobilstråling i den ene eller anden grad. Særligt i løbet af deres arbejdsdag. På trods af at omfattende forskning igennem mange år viser at strålingen er skadelig for os, er det de færreste der tager de nødvendige forholdsregler.

 Typiske bivirkninger ved mobilstråling

Hovedpine
Uoplagthed
Koncentrationsbesvær
Søvnbesvær
Stress
Indlæringsproblemer
Nedsat fertilitet
Svulster
Kræft

Hvornår er man udsat for mobilstråling?

Mobilstråling opstår i og omkring det elektroniske apparat når den skaber kontakt med en anden enhed. På arbejdspladsen går man rundt blandt mobiltelefoner, iPads, computere og andre elektroniske enheder der konstant udsender skadelig stråling. Særligt mobiltelefoner er noget af det der udsætter folk allermest for stråling i løbet af en dag. Ved blot at tale i mobil i 30 minutter om dagen, bliver du udsat for stråling nok til at risikoen for kræft i hjerne og hjerte bliver øget med op til 400 % (Kilde: NTP 2016/Hardel Group 2014). Selv det, at have mobilen i lommen kan være yderst skadeligt i længden.

Mobile radiation charts


Beskyt dig og dine kolleager

Billedet ovenover taler for sig selv - mobilstråling er farlig og det er simpelthen noget vi er nødt til at tage hånd over.
Fordelene, og hele formålet, med anti-strålingsudstyr er at beskytte dig og dine kollegaer. Mange almindelige bivirkninger man ser ved folk der bliver påvirket negativt af strålinger er hovedpine, træthed, uoplagthed, koncentrationsbesvær og søvnproblemer – alle disse bivirkninger er funktionsnedsættende og vil ultimativt lede til flere sygedage. Faktisk er cirka 20 % af alt sygefravær i Danmark forbundet med hovedpine og migræne. En stor del af dette kan nedsættes ved at beskytte sine medarbejdere mod mobilstråling.

 

Hvad får du ud af at beskytte dine medarbejdere?

Ved at implementere et anti-strålingskoncept med vores produkter kan du forbedre dine kollegaers helbred, deres fokus og derfor også deres præstation. Udover at forbedre effektiviteten og nedbringe antal sygedage, viser du ansvar og omsorg for dine kollegaer – alt sammen noget der vil forbedre arbejdsmiljøet markant. Jeres virksomhed vil på samme tid være med til at sende et signal til offentligheden om, at i passer på jeres medarbejdere og sørger for et godt og sundt arbejdsmiljø.

 

Sådan beskytter du dine medarbejdere

Mobilcovers

 • Reducerer mobilstråler med op til 86 % 
 • 3 lommer til kreditkort og en lomme til kvitteringer
 • Solid beskyttelse mod slid og slag
 • Praktisk magnet-funktion til ophæng
 • RFID beskyttelse mod kontaktløs kreditkorttyveri

Du kan finde vores mobilcovers her.

Air Tube headsets

 • Reducerer mobilstrålingen til hovedet fra mobilen me 99,9%
 • Indbygget mikrofon
 • Lydstyrkekontrol på ledning
 • "Tag/afbryd"-knap

Du kan finde vores Air Tube headsets her.

iPad & Tablet covers

 • Reducerer op til 55 af mobilstråling ind mod kroppen
 • 3 positioners skrå-stilling
 • Solid beskyttelse mod ridser, slag og slid.
 • Fås til mange forskellige typer af iPads & tablets
 • Kan fås i højkvalitets PU-læder og ægte læder.

Du kan se vores iPad & Tablet covers her.

Mobilposer

 • Reducerer op til 85 % af mobilstrålingen
 • Brugervenlig lukke-funktion
 • "For-lomme" der sikrer god dækning til brug i dagtimerne
 • Kan vases ved 30 graders håndvask

Du kan se vores mobilposer her.

 Har dine medarbejdere forskellige mobiler & tablets?
Vores covers passer til mange typer af mobiler og tablets.

                                      Klik her og se vores produkter

Det kan altså godt betale sig!

Økonomisk fordel – RadiCovers anti-strålingsprodukter er mere eller mindre omkostningsneutrale for din virksomhed. I vil reducere omkostningerne ved at formindske antal sygedage, i opnår bedre medarbejdertilfredshed og et øget præstationsniveau/engagement. I køber formentlig allerede covers til at beskytte mobiler & tablets – køb nogle der samtidigt beskytter jeres medarbejdere.

Vores produkter er designet til at være beskyttende i forhold til mobilstrålinger – men de skal også have en funktionalitet og et design der gør produkterne attraktive for forbrugerne. 

 

Alt er kvalitetstestet og dokumenteret

Én ting der altid er sikkert her hos RadiCover er, at alle vores produkter er testet og har deres effekt dokumenteret. Vi får testet vores produkter på nogle af verdens førende laboratorier. Herunder blandt andet: Delta i Danmark, Cetecom GmbH i Tyskland & Cetecom Inc. i USA. Vi har en omfattende proces når vi skal opfinde, designe, teste og udvikle vores anti-strålingsprodukter. Grunden til dette er, at vores produkter skal være i så god kvalitet at vi ved de er så effektive som muligt. Alle vores produkter skal give den maksimale reduktion af mobilstråling som muligt, men samtidigt sørge for at de elektroniske enheders signalstyrke bliver påvirket så lidt som muligt.

Vores dokumentation og forskning er jeres garanti for at vores produkter beskytter jer så godt som muligt. 

                                                                Kontakt os

 

 

Virksomhedsaftale

Hos RadiCover kan vi tilbyde dig og din virksomhed en attraktiv virksomhedsaftale. Der er masser af fordele ved at vælge en virksomhedsaftale med hos. Du kan læse mere om vores virksomhedsaftale her.