Min Vogn

Kurv

Dokumenteret effekt og beskyttelse

Delta laboratoriet i Århus

Hos RadiCover gør vi en dyd ud af kun at have de allerbedste anti-strålings produkter i vores sortiment. Det betyder også, at vi stiller høje krav til vores leverandører og producenter mht. test og dokumentation for at sikre, at produkterne rent faktisk giver en effektiv og tilfredsstillende beskyttelse mod mobilstråling. Derfor er vores produkter også testet efter Sundhedsstyrelsen´s anbefalede metode, hvor sendestyrken er sat til dynamisk, fremfor statisk på maksimal sendestyrke. Læs mere om Sundhedstyrelsens anerkendelse af RadiCovers test og produkter her.

Høje krav til beskyttelse

De høje krav til vores samarbejdspartnere betyder også, at vi jævnligt kasserer nye spændende produkter - alene af den grund, at de ikke kan opfylde vores minimumkrav til beskyttelse mod mobilstråling.

Krav: Uafhængig dokumentation for anti-strålings effekt

Vi kræver dertil dokumentation for anti-mobilstrålings effekten fra anerkendte uafhængige og akkrediterede internationale og danske laboratorier. Dertil gennemfører vi SAR test i samarbejde med sammen med CETECOM i Tyskland og USA samt OTA/EMC test i Delta i Danmark. Endeligt gennemfører vi også test og stikprøver - dels med vores egne test- og måleapparater.

Det er din garanti for tryghed og beskyttelse mod mobilstråling fra dit trådløse apparat.

Billede: Produkttest af RadiCover anti-strålings mobilcover på Delta laboratoriet i Århus, Danmark.

Se testrapporterne her:

RadiCover - Mobilcover
Produktet er SAR testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.

RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- CETECOM, USA/Tyskland - (SAR test)
- Delta DK ( OTA test)

RadiCover - Tablet covers
- Delta DK ( OTA test )

Radicover Mobilpose og babyalarmpose
- Delta DK (OTA test)

RadiCover - Surfertæppe & tabletpose
- Delta DK ( OTA test)

VIDEO: Se hvordan RadiCovers produkter testes hos Delta (DK)