Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?

Vis efter
Kategori
 1. IFA Exhibition 2017 - Berlin (0)

  Erhverv

   

  Øg trivslen og nedbring antallet af sygedage på arbejdspladsen

   

  20% af alt sygefravær i Danmark skønnes at skyldes hovedpine og migræne.

  Årligt koster det virksomhederne, og samfundet, over 729.000 sygedage.

  Hvor ofte er en medarbejder ikke påvirket af hovedpine, migræne, træthed, uoplagthed eller koncentrationsbesvær? Faktisk siger statistikken siger, at disse gener udgør helt op til 20% af alle sygemeldinger. 

  Forskning på området (1) har vist, at stråling fra mobiltelefoner er direkte årsag til, at hver tredje dansker har hovedpine mens de taler eller efter de har talt i mobiltelefon. På kort sigt kan den intense stråling fra mobiltelefoner, tablets og andre trådløse devices også resultere i hukommelsessvigt, eksem, søvnløshed og depression. 

  I det lange løb har forskning (1) vist, at strålingen i værste tilfælde kan føre til kritiske, livstruende sygdomme som eksempelvis hjernesvulster.


  Tag hånd om dine medarbejdere!

  Mange kan undgå hovedpinen og de medfølgende gener ved enten at ændre deres mobilvaner eller bruge anti-strålingsprodukter.

  Tilbyd dine medarbejdere en anti-strålingsløsning til deres mobiler og tablets der kan skabe øget trivsel på arbejdspladsen og nedbringe sygefraværet. Ved at implementere anti-strålingsprodukter fra RadiCover beskytter du dine medarbejdere mod psykiske og fysiske lidelser forårsaget af stråling fra de i dagligdagen uundværlige trådløse apparater. 

  Medarbejderne er virksomhedens vigtigste aktiv - Pas på dem!


  Med RadiCover kan du:

  • Opnå effektiv beskyttelse der reducerer skadelige mobilstråler med op til 99,9%

  • Nedbringe antallet af sygedage og langtidssygemeldinger i virksomheden

  • Understøtte virksomhedens sundhedspolitik og arbejdsmiljø

  • Styrke virksomhedens CSR-profil - også på strålingsområdet

  • Få gladere, sundere og mere veloplagte medarbejdere

  • Tilbyde dine medarbejdere en særlig rabatkode til privat køb af RadiCovers produkter

  • Få både firmalogo og egen firmafarve på covers til mobiltelefoner og tablets


  Lav en virksomhedsaftale og beskyt dine medarbejdere

  Med en virksomhedsaftale med RadiCover i hånden opnår du flere økonomiske fordele:

   

  • 15% Fakturarabat på alle ordrer
   Du kan frit vælge hvilke produkter du måtte ønske, og virksomheden får 15% rabat på køb af anti-strålingsprodukter til medarbejderne.

  • 15% Medarbejderrabat
   Vi tilbyder ligeledes en særlig medarbejderrabatordning, hvor medarbejderne kan få 15% rabat på køb af produkter på www.radicover.dk. Virksomheden får oplyst en unik rabatkode der kan bruges hertil.

  • Firmalogo på covers + egen firmafarve
   Mulighed for firmalogo på cover ved ordre på min. 25 stk. - og egne firmafarver ved min. 300 stk. 

  • Tilkøb
   Mulighed for løbende suppleringskøb til nye medarbejdereulighed  


  Krav til virksomheden

  For at gøre brug af firmaordningen kræves:

  CVR-nummer

  Min. køb på kr. 1.000 pr. år.


  Vil du vide mere?

  Er du nysgerrig efter at høre mere om firmaordningen – ring da på 9154 1111 eller e-mail på kontakt(a)radicover.dk

   

  Kilde

  1)   Migræne & Hovedpineforeningen


   

  Case story: Green Click A/S

   

  Førende onlinevirksomhed tager fat om dyrt samfundsproblem 

   

  Hos onlinevirksomheden Green Click, der er førende på området for annoncering på blandt andet Google, har man taget fat om det faktum, at 20% af alt sygefravær i Danmark skønnes at skyldes hovedpine og migræne.

  Medarbejderne hos Green Click er godt tilfredse. En del af tilfredsheden skyldes, at de som den første virksomhed i Danmark har fået tilbudt anti-strålingsprodukter, som en del af virksomhedens sundheds- og trivselsprogram. Effekten har været mærkbar og medarbejderne i den højteknologiske virksomhed er begejstrede for det nye tiltag.

  54% af medarbejdere har oplevet en positiv forandring

  Green Click, der har ca. 40 medarbejdere der er specialister inden for online-disciplinen, har netop evalueret på de første 6 mdr., og resultatet var overvældende. 2/3 har angivet, at de har haft en ”God oplevelse” eller ”Super god oplevelse” med anti-strålingsprodukterne. Hele 54 % har oplevet en forandring eller en direkte effekt affødt af skiftet til RadiCovers anti-strålingsprodukter. Det er en særlig høj andel, fordi ingen medarbejdere havde rapporteret om bivirkninger inden de fik produkterne udleveret.

  Øget tryghed blandt medarbejderne

  Evalueringen inkluderede foruden et spørgeskema, ligeledes dybdegående interviews med udvalgte medarbejdere. 23-årige Marcus, der arbejder som onlinespecialist, døjer med migræne, der gør ham uarbejdsdygtig i 4-6 dage hver måned, men med implementeringen af anti-strålingsprodukter fra RadiCover har han oplevet en mærkbar forskel. ”Jeg har siden jeg fik produkterne udleveret, følt mig mere tryg, og kan også mærke en forskel, og så er produkterne ret cool og flotte i designet”.

  Køkkenchefen Susanne udtrykker ligeledes, at RadiCovers produkter gør hende mere tryg i sit arbejde.Personligt har tiltaget øget min tryghed, når jeg bruger apparaterne, ligesom jeg har oplevet, at både jeg selv og mine kollegaer har ændret brugeradfærd […]”. Green Clicks øgede opmærksomhed på medarbejdernes generelle sundhed er også noget Susanne lægger mærke til.Jeg er i forvejen meget tilfreds med at arbejde hos Green Click, og er meget glad for ledelsens fokus på medarbejdernes ve og vel”.

  "Det har ikke kostet os en krone ekstra […]”, Direktør, Kenneth Jørgensen Kenneth Jørgensen, Direktør, Green Click

  Kenneth Jørgensen har også bidt mærke i at tiltaget ikke er forbundet med nogle ekstra omkostninger. ”Vi skulle jo i forvejen købe covers og headsets til medarbejdernes mobiler og tablets, for at reducere risikoen for smadrede skærme og de efterfølgende dyre reparationer. I RadiCovers produkter har vi oplevet, at vi får robuste produkter – fx mobilcovers i en høj kvalitet, som har en lang levetid. Og omkostningen er altså den samme […]”.

  Hos Green Click er medarbejderne den suverænt vigtigste ressource, og de vil gå langt for at sikre medarbejdernes sikkerhed i jobbet. ”Efter jeg selv havde testet produkterne i en periode og oplevet, at det ikke krævede nogen større ændringer i min brug af apparaterne samt [gav mig] en øget tryghed og reduceret stråling, var jeg ikke i tvivl om at dette skulle udbydes som et gratis tilbud til alle medarbejdere i virksomheden”.

  Klik her og læs hele case storien med Green Click A/S

   

  Anmod om oprettelse at firmaaftale her

  Kontakt os

  Kontaktoplysninger

  Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, kommentarer, ris eller ros.

  RadiCover ApS

  Adresse:
  Kontor: Slotspladsen 1B, 9000 Aalborg
  Lager*: Frederikstadvej 15, 9200 Aalborg SV (Se skilt for KostumeOutlet/Cepelo)
  *Udleveringssted for "hent-selv-pakker"

  CVR nr.: 35 85 39 60

  Telefon: 91 54 11 11

  E-mail: kontakt@)radicover.dk
  (*Fjern () i mailadressen, disse er indsat for at undgå spam)

  Kontaktinformation

  * Skal udfyldes

  Tabel  Liste

  Sorter faldende

  Tabel  Liste

  Sorter faldende