Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Erhverv
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?

  Erhverv

   

  Øg trivsel og nedbring antallet af sygedage med veldokumenteret beskyttelse

  Virksomhedsordning med anti-stråling

  - 20% af alt sygefravær i Danmark skønnes at skyldes hovedpine og migræne, og årligt koster det virksomhederne og samfundet over kr. 729.000 sygedage

  Giv virksomhedens vigtigste aktiv – medarbejderne - en anti-strålingsløsning til deres mobil og tablet , og nedbring sygefraværet og skab øget trivsel.

  Svensk og hollandsk forskning viser at stråling fra mobiltelefoner er direkte årsag til, at hver 3. dansker nu har hovedpine mens de taler og efter de har talt i mobiltelefon. Mange kan undgå hovedpine ved at ændre deres mobiltelefonvaner eller bruge anti-strålingsprodukter fx. Air Tube headsets.

  Med RadiCover kan antallet af sygedage på arbejdspladsen minimeres og samtidig kan virksomheden spare penge og udvise ansvarlighed, der understøtter din virksomheds CSR-profil. RadiCover tilbyder en dokumenteret og nyskabende produktserie, hvor du opnår en lang række fordele både for virksomheden og dine medarbejdere.

  Case: 54% af medarbejdere har oplevet positiv forandring

  Hvor ofte er en medarbejder ikke påvirket af hovedpine, migræne, træthed, uoplagthed og koncentrationbesvær? Megen forskning peger på at stråling fra trådløse apparater, som mobiltelefon og tablet netop giver disse bivirkninger, der rammer hverdagen – som fx hovedpine og træthed. I det lange løb kan det i værste tilfælde føre til kritisk sygdom, især hjernesvulster.

  Omkostningsneutralt sundhedstiltag der ændrer tilfredsheden

  På en simpel og hurtig måde, der ovenikøbet er økonomisk fordelagtig, kan du hjælpe medarbejderne med at nedsætte risiko for bivirkninger fra de skadelige mobilstråler. Med RadiCovers produkter opnår du:

  • solide og funktionelle covers  og headsets til trådløse apparater – mobiltelefoner og tablets
  • effektiv beskyttelse der reducerer de skadelige mobilstråler med op til 99,9%
  • nedsætter risiko for bivirkninger som hovedpine, træthed og uoplagthed. Ligeledes minimeres risiko for kritisk sygdom f.eks. kræft og svulster.

  Virksomhedsaftalen indebærer:

  • 15% Fakturarabat på alle ordre
   Du kan frit vælge hvilke produkter du måtte ønske, og virksomheden får 15% rabat på køb af anti-strålingsprodukter til medarbejderne.
  • 15% Medarbejderrabat
   Vi tilbyder ligeledes en special medarbejderrabatordning, hvor medarbejderne kan få 15% rabat på køb af produkter på www.radicover.dk. Virksomheden får oplyst en special rabatkode.

  Krav til virksomheden

  For at gøre brug af firmaordningen kræves:

  • CVR nummer
  • Min. Køb på kr 1.000,- pr. år.

   Vil du vide mere?

  Er du nysgerrig efter at høre mere om firmaordningen – ring da på 91541111 eller mail eka(a)radicover.dk

   


   

  Case story: Green Click A/S

  Førende onlinevirksomhed tager fat om dyrt samfundsproblem

  Kenneth Jørgense Green Click

  Hos onlinevirksomhed Green Click, der er førende på området for annoncering på blandt andet Google, har man taget fat om det faktum at 20% af alt sygefravær i Danmark skønnes at skyldes hovedpine og migræne, og årligt koster det virksomhederne og samfundet over kr. 729.000 sygedage

  Medarbejderne hos Green Click er godt tilfredse. En del af tilfredsheden skyldes, at de som den første virksomhed i Danmark har fået tilbudt anti-strålingsprodukter, som en del af virksomhedens sundheds- og trivselprogram. Og det har givet en mærkbar effekt på arbejdsmiljøet i den højteknologiske virksomhed.

  Det har ikke kostet os en krone ekstra, at indføre det nye sundhedstiltag", Direktør Kenneth Jørgensen

  ”Det føles rart, at vide man er beskyttet mod strålerne”, Køkkenchef Susanne

  Green Click, der har ca. 40 medarbejdere der er specialister indenfor online-disciplinen, har netop evalueret på de første 6 mdr., og adspurgt medarbejderen om deres oplevelser med, og hvordan de vægter det nyskabende tiltag. Og evalueringen har været overvældende. Medarbejdernes oplevelse med RadiCovers anti-strålingsprodukter har generelt været positive. 2/3 dele har således angivet, at de har haft en ”God oplevelse” eller ”Super god oplevelse”. Mht. om medarbejderne har oplevet en forandring eller direkte effekt, har hele 54% har oplevet dette. Dette tal er højt, da ingen medarbejdere har rapporteret om bivirkninger inden de fik produkterne udleveret. Evalueringen har foruden er spørgeskema, ligeledes indeholdt dybdeinterview med udvalgte medarbejdere.

  ”Jeg har siden jeg fik produkterne udleveret, følt mig mere tryg, og kan også mærke en forskel, og så er produkterne ret cool og flotte i designet”, Marcus, Onlinespecialist

  Klik her og læs hele case storien med Green Click A/S

   

  Anmod om oprettelse at firmaaftale her

  Kontakt os

  Kontaktoplysninger

  Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, kommentarer, ris eller ros.

  RadiCover ApS

  Adresse:
  Kontor: Slotspladsen 1B, 9000 Aalborg
  Lager*: Frederikstadvej 15, 9200 Aalborg SV (Se skilt for KostumeOutlet/Cepelo)
  *Udleveringssted for "hent-selv-pakker"

  CVR nr.: 35 85 39 60

  Telefon: 91 54 11 11

  E-mail: kontakt@)radicover.dk
  (*Fjern () i mailadressen, disse er indsat for at undgå spam)

  Kontaktinformation

  * Skal udfyldes