Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?

Vis efter

Erhverv

"I løbet af en arbejdsdag er man udsat for mobilstråling stort set over alt..."

Hvis man tager en ganske almindelig arbejdsdag i et, næsten hvilket som helst, firma vil man være eksponeret for mobilstråling fra mange forskellige apparater. Medarbejdere har typisk altid en mobil på sig, en pc i nærheden, en tablet og formentlig også en router ret tæt på. I løbet af en arbejdsdag er man udsat for mobilstråling stort set over alt. Alle disse trådløse enheder sender mobilstrålinger ud som har en potentielt farlig effekt på folk. Herunder finder du en opdeling af siderne du kan bruge til information og lignende.
 

Derfor skal i vælge anti-strålingsprodukter

Vi anbefaler

Virksomhedscases

Virksomhedsaftale

Firmajulegaver

 
 

Hvad får i ud af at beskytte jeres medarbejdere mod mobilstråling?

Der er mange umiddelbare fordele ved at passe på sine medarbejdere når det kommer til mobilstrålinger. Faktisk kan man hurtigt argumentere for at et bedre helbred giver øget effektivitet, færre sygedage og et bedre arbejdsmiljø. Udover det, er der medarbejdertilfredshed der vil gå i top og mange andre CSR fordele der giver sig selv. 

Hos RadiCover argumenterer vi for, at man skal beskytte sig selv og sine medarbejdere hovedsageligt på grund af de farlige bivirkninger der kan forekomme pga. mobilstrålingen. Men vi ved også at virksomheder er nødt til at tænke i effektivitet og økonomi - begge punkter er dog stærkt forbundet med helbred. Faktisk viser undersøgelser at 20 % af alle sygedage skønnes at være på grund af hovedpine & migræne - forestil dig, at kunne nedsætte den procentdel betydeligt ved at beskytte dine medarbejdere mod mobilstråling.

Produkter designet til at beskytte, være praktiske og visuelt tiltalende

Vores produkter her hos RadiCover er designet til at beskytte dig imod mobilstråling. Men vi ved også hvor vigtigt det er at passe på sin mobil og sin tablet, fordi skader er dyrt og man er afhængige af at de virker optimalt. Derfor har vi designet vores covers til at være beskyttende overfor de elektroniske enheder på samme tid. Vi bruger højkvalitets materiale og har kvalitetstestet alle vores produkter inden de kommer på markedet. Udover de beskyttende funktioner vores produkter har, har vi også designet dem til at være visuelt tiltalende. Det betyder, at det materiale der bliver brugt til produkterne er af højeste kvalitet og bliver præsenteret i et flot design.

Har dine medarbejdere forskellige mobiler & tablets? Vores covers passer til mange

Hvis dine medarbejdere har forskellige mobiltelefoner og tablets kan det virke uoverskueligt at købe covers ind - men faktisk passer vores universal covers til mange typer af mobiler og tablets. Vi kan, med få forskellige produkter, dække alle dine medarbejdere ind. Lad os hjælpe dig.

 

Produkter der er relevante for virksomheder

For at gøre det mere overskueligt har vi samlet en liste med fire produkter der er relevante for virksomheder og hvordan de kan være gode for jer at anskaffe.

Mobilcovers

 • Reducerer mobilstråler med op til 86%
 • Beskytter mod RFID kontaktløs kreditkort tyveri
 • Plads til kreditkort og kvitteringer
 • Slagfast og solid beskyttelse mod slag
 • Praktisk magnet-funktion – til ophæng af mobil på fx køleskabet
 • Covers passer til flere forskellige mobiler

Du kan se vores mobilcovers her.

iPad & Tablet covers

 • Reducerer op til 55% af mobilstrålerne i retning mod kroppen
 • 3-positioners skråt-stilling
 • Slagfast og solid beskyttelse mod slag
 • Fås til mange forskellige typer af iPads og tablets.
 • Kvalitets PU læder

 Du kan læse mere om vores iPad & tablet covers her.

Mobilposer 

 • Reducerer 85% af strålerne
 • Brugervenlig lukke-funktion
 • ”For-lomme” der sikrer god dækning til brug i dagtimerne
 • Kan vaskes ved 30 graders håndvask

Du kan se vores udvalg og læse mere om mobilposer her. 

Vi kan hjælpe dig med at finde de produkter du har brug for


Se flere produkter i webshoppen her.



Green Click A/S - Case Story

Green Click er en stor virksomhed med ca. 40 medarbejdere. Virksomheden arbejder til daglig særligt med online annoncering via eksempelvis Google. Deres medarbejderer arbejder i et miljø fyldt med mobilstråling eftersom de er omgivet af mobiler, tablets, computere og ikke mindst routers. Direktøren, Kenneth Jørgensen, valgte at indføre et anti-strålingskoncept og anskaffede RadiCovers produkter til hans medarbejdere. Da Green Click indførte anti-strålingskonceptet overfor deres ca. 40 medarbejdere, var der ingen af medarbejderne der havde rapporteret bivirkninger pga. elektronik, men alligevel 2/3 af alle medarbejdere angivet at de har haft en "god oplevelse" eller en "super god oplevelse". 54 % af alle medarbejderne har oplevet en forandring eller direkte positiv effekt af RadiCovers anti-strålingsprodukter.

"Det har ikke kostet virksomheden en krone ekstra at skifte til RadiCover ..."

Kenneth Jørgensen fortalte at anskaffelsen af RadiCovers produkter ikke har været ekstra omkostningsfuldt. Faktisk har han altid købt covers og headsets til medarbejderne, men med formålet at beskytte mobiltelefonerne og deres tablets. Covers og headsets var derfor allerede en omkostning. Det handlede blot om at minimere risikoen for dyre reparationer og smadrede elektroniske enheder. Og med RadiCovers anti-strålingsprodukter kan man både beskytte medarbejderne og produkterne. "I RadiCovers produkter har vi oplevet, at vi får robuste produkter - fx mobilcovers i en høj kvalitet, som har en lang levetid. Så omkostningen er altså den samme ...". Det har ikke kostet virksomheden en krone ekstra at skifte til RadiCover.

Læs mere om Green Click case story under vores sektion "Virksomhedscases"

 

 

Tabel  Liste

Sorter faldende

Tabel  Liste

Sorter faldende