Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Garanti og returret
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Afstemning

Er du bekymret om mobilstråler er skadelige

Garanti og returret

Fuld tilfredshed eller vi giver dig dine penge tilbage

Hos RadiCover er vi kun tilfredse, når du er helt tilfreds. Det forpligter til god kvalitet og høj service. Og vi står gerne på mål for begge dele.

14 dages fuld returret14 dages fuld returret
Skulle du mod forventning ikke være 100% tilfreds med de produkter du har købt hos RadiCover, kontakt da venligst vores kundeservice for en hurtig afhjælpning af et evt. problem. Kan problemet ikke afhjælpes, giver vi dig dine penge tilbage med et smil inden for de første 14 dage, efter du har modtaget produktet.

Returnering- eller reklamation:
Vores syn på reklamationer er, at vi meget hellere vil høre fra dig, hvis du er utilfreds, så vi kan hjælpe dig end, at du skal gå og være ærgerlig over dit køb.

Jf. den danske købelov har du to års reklamationsret. Bemærk - dette dækker ikke almindelig slidtage og brug, samt skader ved uhensigtsmæssig brug af produktet.

Skader på apparater
Vi dækker ej heller evt. skader der måtte opstå på dit apparat - fx. mobiltelefon eller tablet, ved brug sammen med RadiCovers produkter. Dette gælder fx. hvis din skærm går i stykker fordi du taber din mobil - eller hvis din iPad får en rids i kanten.

Har du en reklamation, kan du finde processen herfor her

Proces for reklamationer

Generelle handelsbetingelser

Se vores generelle handelsbetingelser her