Min Vogn

Kurv

Handelsbetingelser for radicover.dk

 

1. Vores detaljer

Denne hjemmeside er den officielle online shoppingkanal for anti-mobilstrålingsprodukter udbudt af RadiCover ApS i Danmark.

RadiCover ApS,
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød, Danmark
CVR: 35853960
Telefon: +45 91 54 11 11 
Mail: kontakt@radicover.dk
Web: www.radicover.dk

Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon.

 

2. Priser, restordrer og udgåede varer

Alle priser på hjemmesiden er angivet i DKK inklusive 25% moms, og priserne gælder på købstidspunktet. Skulle et produkt være udsolgt, i restordre eller udgået i mellemtiden, vil du blive kontaktet med forslag til en løsning. Betalingen vil først blive trukket fra din konto, når varen er afsendt eller bliver afhentet. 

 

3. Bestilling

Når du afgiver en ordre til RadiCover, accepterer du at indgå en købsaftale med os. Når du handler hos RadiCover skal du afgive en række oplysninger såsom navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige ift. vores ordrehåndtering, men også for at vi kan kontakte dig, hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer, restordrer eller lignende. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer al korrespondance med os.

Bestillingen foregår ved, at du udfylder formularen med kundeoplysninger, godkender ordren og herefter modtager du en ordrebekræftelse via e-mail.

For information om vores privatlivspolitik og opfyldelse af GDPR se venligst vores privatlivspolitik her.

 

4. Betaling

Når du bestiller varer hos RadiCover, kan du betale med:

  • MobilePay
  • Dankort - eDankort - VisaDankort
  • Visa / Visa Elektron
  • PayPal (Visa, MasterCard, American Express, Discover)
  • MasterCard - MasterCard Direct - Maestro
  • ViaBill (delbetaling)

Hvis du vælger betaling med betalingskort trækkes pengene først på din konto, når ordren afsendes eller afhentes fra vores lager. Betalingen foregår via en sikker forbindelse til Nets. 
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. Læs mere her: http://viabill.com/dk/legal/viabill/

 

5. Levering

RadiCover leverer i hele verden i samarbejde med GLS til den ønskede leveringsadresse. Leveringstider på produkterne kan variere, men er typisk 2-3 dage efter vi har modtaget betalingen. En ca. leveringstid er anført i indkøbskurven. Såfremt ordren skulle blive forsinket, sender vi dig en e-mail. RadiCover forsøger at lagerføre alle viste varer i vores kontor i Birkerød. Bestilles for mere end 249 kr., betaler vi fragten til GLS pakkeshop, så den er gratis for dig. Du kan også vælge andre leveringsmuligheder mod et tillæg. Til udlandet koster forsendelser gældende priser fra GLS. Det er muligt at afhente ordren på vores virksomhedsadresse/lager, såfremt dette aftales på forhånd.

 

6. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 

7. Reklamation

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. Når du som forbruger handler hos os, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, samt at der er tale om almindelig og forventelig slidtage ved normal brug. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Læs mere her.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

NB! Inden du returnerer dit køb, kontakt os først på kontakt@radicover.dk. Måske kan vi finde en løsning uden at bruge tid, penge og materialer på emballering og fragt.

Varen sendes til:

Radicover ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød
Danmark

Når du returnerer varen, bedes du udfylde og medsende vores retur- og reklamationsformular, hvor du skal beskrive problemet så detaljeret som muligt. Du finder formularen her. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

8. Fortrydelsesret og returnering af varer

Hvis du ombestemmer dig eller varen ikke lever op til dine forventninger, kan du fortryde dit køb indtil 14 dage efter modtagelsen. Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Hvis du ønsker at gøre brug af din returret, skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan enten udfylde vores returformular og returnere produktet sammen med en kopi af din kvittering med påskrift af ønske til handling eller du kan meddele din fortrydelse til os på kontakt@radicover.dk. Du kan også vælge at benytte standardfortrydelsesformularen, som findes i bunden af disse betingelser.

Uanset hvilken metode du vælger, skal dette ske hurtigst muligt efter modtagelsen. Under emnefeltet i mailen bedes du skrive ”retur” efterfulgt af dit ordrenr. Venligst returner varerne i deres oprindelige stand, antal og emballage. Påfør altid navn, ordrenummer/fakturanummer på returneringen. Du må dog gerne afprøve varen og returnere den, dog så der ikke er tegn på, at den er brugt.

Det er dit ansvar at sørge for, at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten og at den ankommer til os. Når du returnerer varer til os, skal du betale for returfragten til os, medmindre vi har lavet en fejl i forbindelse med dit køb. Hvis du ønsker at bytte til en anden varer, betaler vi til gengæld fragten for at sende den nye vare til dig.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dit betalte beløb tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Retur- og kontaktadresse: 
Radicover ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød
Danmark

 

9. Databeskyttelse

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver kun de relevante personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Betaling med kreditkort er sikret af NETS' sikkerhedsprocedurer, der beskytter alle kreditkortoplysninger med den største fortrolighed. RadiCover vil således kun have et transaktionsnummer fra din betaling som reference for køb.

Personoplysningerne registreres hos Radicover ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på radicover.dk er Radicover ApS. Læs vores privatlivspolitik her.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@radicover.dk

 

10. Ændringer

Vi arbejder hårdt for at alle oplysninger på hjemmesiden er opdaterede og korrekte. Der kan dog forekomme prisændringer, mangel eller andre utilsigtede fejl, hvorfor RadiCover forbeholder sig retten til at blive fritaget for enhver eller alle sådanne ændringer eller fejl. RadiCover forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om ændringer.

 

11. ViaBill finansiering 

Benytter du dig af vores finansieringstilbud ViaBill, henviser vi til deres gældende handelsbetingelser - se dem her.

 

12. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os via e-mail: kontakt@radicover.dk eller telefonisk: 91 54 11 11. Hvis det ikke lykkes os at finde en for dig tilfredstillende løsning, eller du ønsker at klage til en ekstern klageinstans over din handel med RadiCover, kan du sende en klage til: Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.100 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her: http://ec.europa.eu/odr.

 

13. Standardfortrydelsesformular

Standardfortrydelsesformular hentes her: PDF form eller Word form

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Radicover ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød, Danmark

Handelsbetingelserne er senest opdateret 14.06.2022