Min Vogn

Kurv

Virksomhed baseret på "første-hånds-oplevelser" med mobilstråling

RadiCover ApS er en dansk virksomhed stiftet i 2014. Vi har specialiseret os i at udvikle, designe og sælge anti-mobilstrålingsløsninger. Produkterne er målrettet alle typer trådløse apparater som fx:

  • mobiltelefoner
  • smartphones
  • babyalarmer
  • trådløse telefoner
  • iPads og tablets
  • iPods og MP3-afspillere

 

Kvalitet og dokumentation er et MUST

Alle RadiCovers produkter er testede og effekten er dokumenteret på de førende uafhængige og godkendte testlaboratorier i verden - herunder QuieTek og danske Delta. Vi har brugt lang tid på at finde, teste og udvikle en række specielle anti-strålingsprodukter, der er så gode, at vi vil stå inde for dem. Det er vores krav, at produkterne skal give den maksimal mulige reduktion af mobilstrålingen, samtidigt med at de skal påvirke apparaternes signalstyrke så lidt som muligt.

 

Egne oplevelser er ideen bag RadiCover

Bag RadiCover står stifteren Enrico Kaarsberg, der i 2013 selv oplevede mobilstrålernes negative bivirkninger på egen krop, hvilket lagde grunden for virksomheden. Han oplevede at være træt i hovedet, have hovedpine, være uoplagt om morgenen og ikke mindst have kraftige forandringer i huden på låret, hvor mobiltelefonen havde sin faste plads. Disse forandringer blev fjernet ved en større operation på Kræftafdelingen på Aalborg Sygehus juni 2014 (se operationsar).

Efter at have brugt lang tid på at søge efter anti-strålings produkter, der kunne afhjælpe generne, fandt Enrico frem til en række produkter, der virkede for ham og som havde en dokumenteret anti-strålingseffekt. Disse produkter var dog ikke tilgængelige på det danske marked for den almindelige forbruger, og derfor besluttede han sig for at stifte virksomheden RadiCover ApS med det formål at udbrede kendskabet og tilgængeligheden af produkterne ud fra en vision om "at skabe sikkerhed og tryghed omkring brugen af trådløse apparater".

Processen har været at søge og identificere de forskellige anti-strålings kvalitetsprodukter ude i verden, som har dokumenteret deres beskyttende effekt i valide, uafhængige laboratorietest. Hidtil har disse typer af produkter kun været tilgængelige på enkelte hjemmesider ude i verden. Efter 11 måneders research, produkttest og forberedelse blev RadiCover lanceret i Danmark i juni 2014.

Undervejs har det også vist sig, at der på markedet findes mange produkter, der lover mere end de kan holde og dermed ikke giver tilstrækkelig beskyttelse. Derfor har RadiCover udviklet egne nye produkter sammen med anerkendte producenter af bl.a. luft- og rumfartsteknologi, mhp. at kunne tilbyde de bedste anti-strålings produkter på markedet med dokumenteret effekt.

Enricos ar efter operationen Enrico Kaarsberg