Min Vogn

Kurv

Virksomhed baseret på "første-hånds-oplevelser" med mobilstråling

RadiCover ApS er en dansk virksomhed stiftet i 2014, der har specialiseret sig i at udvikle, designe og sælge anti-mobilstrålingsløsninger. Produkterne er målrettet alle typer trådløseapparater som fx.:

  • Mobiltelefoner
  • Smartphones
  • Ipods/Mp3 afspillere
  • Babyalarmer
  • Trådløse telefoner
  • Ipads og tablets


Kvalitet og dokumentation er MUST
Gennemgående for alle produkter RadiCover har i sortimentet er, at de er testet og effekten dokumenteret på de førende uafhængige og godkendte testlaboratorier i verden - herunder QuieTek og danske Delta. Vi har brugt lang tid på at finde, teste og udvikle en række specielle anti-strålingsprodukter, der er så gode, at vi vil stå inde for dem. Det er vores krav, at produkterne skal give den maksimal mulig reduktion af mobilstrålingen samtidigt med, at de skal påvirke apparaternes signalstyrke så lidt som muligt.

Egne oplevelser ideen bag RadiCoverHovedpine af mobilstråling

Bag RadiCover står stifteren Enrico Kaarsberg, der i 2013 selv har oplevet mobilstrålernes negative bivirkninger på sin egen krop. Dette i form af træthed i hovedet, hovedpine, uoplagthed om morgenen og ikke mindst kraftige forandringer i huden på låret ved bukselommer, hvor hans mobiltelefonen har haft sin faste plads. Disse forandringer er ultimo 2014 blevet fjernet ved en større operation på Kræftafdelingen på Aalborg Sygehus (se operationsar).

Efter selv i lang til at have søgt efter anti-strålings produkter, der kunne hjælpe ham, fandt han frem til en række produkter, der virkede for ham og som havde en dokumenteret anti-strålings effekt. Da ingen af disse produkter var tilgængelige på det danske marked for den almindelige forbruger, besluttede han sig for at stifte virksomheden RadiCover ApS, med det formål at udbrede kendskabet og tilgængeligheden til produkterne. Dette ud fra en vision om "at skabe sikkerhed og tryghed omkring brugen af trådløse apparater" .

Processen hertil er gået via søgning og identificering af de forskellige anti-strålings kvalitetsprodukter ude i verden, som har dokumenteret deres Enrico´s operationsar beskyttende effekt i valide, uafhængige laboratorietest, og herefter at udbrede disse til almindelige forbrugere. Hidtil har disse typer af produkter kun været tilgængelige på enkelte hjemmesider ude i verden. Efter 11 måneders research, produkttest og forberedelse blev RadiCover lanceret i Danmark i juni 2014. Undervejs har det også vist sig, at der på markedet findes mange produkter, der lover mere, end de kan holde og ikke giver tilstrækkelig beskyttelse. Derfor har RadiCover udviklet egne nye produkter sammen med anerkendte producenter af bl.a. luft- og rumfartsteknologi, mhp. at kunne tilbyde de bedste anti-strålings produkter på markedet - med dokumenteret effekt.