Min Vogn

Kurv

319.2

Air Tube in-ear hovedtelefoner - MIC Volume Control - 99% beskyttelse - sølv

399,00 DKK
På lager
- +
  • Fragt 39,- | Fri fragt fra 249,- | 1-2 hverdage
SKU RAD256

Vores Air Tube in-ear hovedtelefoner reducerer effektivt mobilstrålingen fra din telefon med op til 99,9%. Denne nye model er i sølv og hvid med bløde ledninger og luftrør, og har både mikrofon, svarknap og volume kontrol på ledningen, samt klemme til ledningen og silikone covers til selve ørepropperne. Skabt til samtale uden bekymringer.

Funktioner

- Volume kontrol

- Besvar og afbryd opkald

- Mikrofon

- Inkl. klemme og silikone ørepropper

Sådan virker Air Tubes

Sådan beskytter Air Tubes dig

Hovedtelefonerne er baseret på den patenterede Air Tube anti-mobilstrålingsteknologi, hvor de øverste 15 cm af ledningen er erstattet af et tyndt, blødt luftrør, hvilket bevirker, at strålerne fra mobiltelefonen ikke når op til hovedet, som det er tilfældet med almindelige hovedtelefoner med kobberledning. Ledningen er 1,4 meter, så der er rigelig mulighed for at holde telefonen på afstand, mens du taler.

Lyd

Som navnet Air Tubes antyder, så er de øverste 15 cm af ledningen bløde luftrør for at få selve højttalerenheden væk fra hovedet, så forvent ikke, at de er helt fantastiske til musik. Man kan sagtens lytte til musik, men de er skabt til samtale.

Inkluderet

Der medfølger både bløde silikoner ørepropper designet til at holde dem sikkert og behageligt på plads samt en klemme, så ledningen bliver, hvor du ønsker. Begge dele er lette at sætte på.

Kompabilitet

Passer til alt med 3,5 mm mini-jack stik og med lightning stik via adapter (medfølger ikke).

Dokumentation

Air Tubes er patenteret og effekten dokumenteret i National Telephone Switchboard Quality Supervision Inspection and Testing Center (report No. TF0210-E20151)

RadiCover Air Tube testrapport