Min Vogn

Kurv

Læs om vores kunders oplevelser og hvorfor de har valgt RadiCover produkter


- Mobilstrålerne påvirkede min søvn mere, end jeg troede!

Susanne Eidem døjede i mange år med et træthedssyndrom. I dag ser hun sig selv som rask, selvom hun stadig kæmper med udmattelse og har brug for mere søvn end andre. Beskyttelsen mod de mobile stråler har derimod hjulpet hende med at sove bedre.

"De færreste forstår, hvor glad jeg kan blive, hvis jeg vågner helt oplagt og klar til dagen. Det sker måske én gang om året, og det skete kun én gang i gymnasiet. "Mor, klokken er 6, og jeg har det faktisk godt!" Ugerne efter lå jeg under dynen i soveværelset. Heldigvis er min hverdag ikke sådan mere, men jeg er stadig ikke oplagt, selvom jeg står op og fungerer. Efter at jeg har testet Radicovers produkter, er min søvn dog blevet mere effektiv og sundere. Det gør ikke så ondt at rejse sig eller åbne øerne, selvom jeg stadig kunne sove et par timer mere..."

Små foranstaltninger til stor gevinst!
Jeg har introduceret nye aftenrutiner i min hverdag. Jeg slukker routeren. Jeg slår wifi-forbindelsen / 4G-netværket fra på min mobil. Og jeg ligger min mobiltelefon i en mobilpose. Posen beskytter op til 85%, mens anti-strålingscoveret (som jeg også har) beskytter 86%. Forskellene kan mærkes! Jeg glemte blandt andet at slukke routeren en nat, og *aldrig mere* tænkte jeg. Det var længe siden, at jeg var vågnet så dårligt, og kunne ikke åbne øjnene normalt. Inden jeg hørte om RadiCover, sov jeg i samme rum som routeren, som var tændt døgnet rundt. Rutinen med at slukke den, startede jeg derfor tidligere end produkterne, da routeren stråler mest, og det var noget jeg kunne tag fat i her og nu.

I efteråret 2013 var jeg i en terapigruppe med 6 andre ME-ramte unge. Brugen af ​​mobiltelefoner og bærbare computere blev nævnt, og vi blev især frarådet at udsætte os selv for mobilstrålerne en time før sengetid. Det var også noget, der blev nævnt, da jeg gik til kognitiv terapi på det lokale hospital. Jeg ville ønske, der var endnu mere fokus på det, set her i bakspejlet, når vi som mobil- og computer-glade unge talte problemet væk: ”Jeg mærker ikke noget" eller "Jeg har ingen problemer med at falde i søvn, så det kan jeg godt tåle."

Hovedårsagen til at jeg kæmper med udmattelse, er ikke fordi mobilen stråler, men efter at være blevet mere opmærksom, slukket routeren inden sengetid og brugt RadiCovers produkter, har jeg fået det bedre, når jeg vågner. Jeg er stadig træt, men ikke på samme måde som før. For mig er det en milepæl, og derfor vil jeg gerne anbefale RadiCover videre, og takke dem for hjælpen!

Susanne Eidem, 21 år
Elnesvågen, Norge
Sanger

 


 

- Smerterne er væk, når jeg taler i mobilen nu!

Elisabeth med sit RadiCover nu igen tale i mobiltelefon uden gener som flimmer for øjnene, smerter og jag i hovedet.

"Elisabeth FoghJeg pådrog mig en hjernerystelse efter et grimt styrt i forbindelse med en rideulykke. Det betød, at jeg i årevis led af smerter og jag i hovedet, samt flimmer for øjnene hver gang jeg talte i mobiltelefon. Desuden oplevede jeg rødme og varme på den side af ansigtet jeg holdt telefonen imod.

Dette gjorde, at al telefonsamtale var vanskelig og direkte ubehagelig - jeg kunne tydeligt mærke strålerne!

Jeg forsøgte mig med et almindeligt headset, men oplevede kun at dette koncentrerede smerterne yderligere.

Efter jeg er begyndt at bruge mit mobilcover fra RadiCover, hvor jeg kan tale med coveret lukket og derved minimere strålerne, der bliver sendt direkte mod mit hoved, har jeg fået det meget bedre. Jeg kan tale op til 20 min. før jeg begynder at mærke de første svage gener.

”Det er mit ønske – for os alle – at lovgivning og producenter vil arbejde på at mindske strålingen fra trådløse apparater. ”

 

Elisabeth Fogh
Risskov, Aarhus
Mor


 

Pia Garlin

Pia kan efter 4 år igen sove om natten!

Pia på 47 år er mor til tre og bor i Langø på Lolland, og har igennem 4 år haft store søvnproblemer.

"Mange ved ikke hvorfor de ikke kan sove eller sover urolig. Jeg vidste det heller ikke. Jeg har brugt 4 år, hvor jeg har sovet rigtig dårligt, og nogen gange slet ikke sovet, men bare vendt mig i sengen hele natten.

Dette stoppede da jeg fjernede min mobil fra sengebordet. Hvis nogen vil ringe om natten, må de ringe på fastnet. Jeg har også et mobilcover fra RadiCover, og uden dette ville jeg ikke kunne tale i min mobiltelefon."

Anti-strålings covers fjernede strålerne og smerterne
"Før jeg fik mit anti-strålingscover til min mobil, kunne jeg slet ikke være på mobilen, Det brændte i mine øjne, jeg fik hjerterytmeforstyrrelser, synsforstyrrelser, svimmelhed og fik det faktisk rigtig dårligt. Det var ikke mange sekunder jeg skulle sidde med den, før det begyndte og jeg måtte lægge den væk. Efter jeg fik mit anti-strålingcover kan jeg sidde uforstyrret uden at mærke strålerne".

"Jeg har EHS og er meget ramt, føler mig nogen gange som en magnet, og takket være RadiCover kan jeg nu igen være på mobilen og følge med i hvad der sker. Synes det er en fantastisk opfindelse både til dem som ikke mærker strålerne, men som gerne vil beskytte sig selv og sine børn, og til dem der har EHS, så vi også kan være med. Kan kun anbefale deres produkter. Hvis man kunne give stjerner herinde, ville I få 5 ud af 5. :)"

Pia har idag anskaffet sig mobilcovers til resten af familien, og overvejer yderligere produkter, der kan reducere den daglige stråling, som hun og familien udsættes for.

Pia Garlin, 47 år
Langø, Lolland
Gift og tre børn

 


 

Dorthes summende hovedpine forsvandt

Dorthe havde i en lang periode døjet med en summende hovedpine om morgenen, når hun stod op, eller om natten, hvis hun vågnede. Hovedpinen forsvandt prompte efter ,at Dorthe begyndte at placere sin mobiltelefon i en RadiCover anti-strålings mobilpose om natten.

Dorthe Handberg og datterFolkeskolelæreren Dorthe Handberg fra Nørresundby, der har 3-årige Johanne sammen med sin mand Jacob, der er ingeniør, har i årevis sovet med tændt mobil som vækkeur på natbordet. Familien valgte, da de blev opmærksomme på sammenhængen mellem strålingen fra mobiltelefonen og hovedpinen, at anskaffe sig en række anti-mobilstrålingsprodukter fra RadiCover. Den positive effekt indtraf prompte efter at Dorthe begyndte at placere sin mobiltelefon i en anti-strålings mobilpose om natten.

”Hovedpinen forsvandt simpelthen”, fortæller Dorthe glad. Datteren Johannes babyalarm er desuden blevet placeret i en anti-strålings babyalarmpose, og det samme gælder for familiens iPad, for at undgå at den treårige pige og forældre bliver udsat for unødig mobilstråling. "Det er skræmmende at tænke på, at børn optager 60% mere stråling end voksne", fortæller Dorthe.

 ”Det er nemt, og samtidigt giver det en stor tryghed at vide, at poserne minimerer den stråling, de trådløse apparater ellers udsætter os for,” siger Dorthe. På næsten samme tid havde et (i medierne verdensberømt) kontrolleret forsøg med karse, der netop da gik for sig i en klasse på Dorthes skole i Hjallerup, påvist tydelig sammenhæng mellem karsens manglende vækst og afstanden til en tændt trådløs router.

Nemt i dagligdagen og danske test
For familien er det vigtigt, at Radicovers anti-strålingsprodukter ikke kræver væsentlige ændringer af familiens vaner og adfærd. ”Vi vil jo gerne fortsat nyde de fordele, som mobiltelefoner og tablets m.m. har skabt, men så vidt muligt undgå bivirkningerne”, som hun forklarer. Dertil er det vigtigt for os, at alle RadiCovers produkter er testede og beskyttelseseffekten dokumenteret i uafhængige danske laboratorier."

I dagligdagen taler hverken Dorthe eller Jacob ikke længere særligt meget direkte i mobiltelefon, og lange samtaler med svigermor foregår hellere med anti-strålings hovedtelefoner eller via fastnettelefonen. Ligesom mobiltelefonen heller ikke er at finde i lommen på Dorthe, men ligger i en taske eller skuffe uden for strålingsafstand. Endelig kan datteren nu igen få lov at sidde og spille med iPad'en i skødet. På ønskesedlen til jul står i stedet anti-mobilstrålingscovers til mobilen.

Dorthe Handberg
Nørre Sundby


 

Risiko ved mobilstråling fik Merete til at handle

I forbindelse med at Merete fik konstateret sclerose i 2008, var hun til et foredrag om strålers påvirkning mv. Her blev der gjort meget opmærksom på mobilstråler og deres påvirkning af vores helbred. Det fik Merete til at få mobilen ud af soveværelset om natten. Dermed opnåede hun en bedre søvn end hidtil, hvor mobilen havde ligget ved siden af i sengen.

Merete Hejlskov Olsen med sine børn

Efter i årevis at have bekymret sig over sagen, besluttede hun sig for at prøve nogle af RadiCovers anti-strålingsprodukter efter at have læst på nettet og facebook om, hvordan de helt enkelt reducerer strålingen markant. Væsentlig for beslutningen var, at produkterne ikke kræver væsentlige ændringer af familiens vaner og adfærd.

”Vores søn elsker familiens iPad. Og for min mand og jeg er mobilen den primære kommunikationsvej til omverdenen. Desuden vil jeg også så nødig undvære vores datters babyalarm”, forklarer Merete.

Hvorfor løbe risiko?

Sundhed betyder meget for Merete, som selv lider af sclerose. Hun ved derfor, hvad det vil sige at skulle leve med sygdom. ”Det skræmmer mig at tænke på, at mine børn, min mand og jeg selv fortsat skulle udsættes for mobilstråling med risiko for, at min familie måske også i fremtiden vil skulle leve med en sygdom. Det skulle nødig ske, der hvor vi selv kan gøre en forskel, f.eks. ved at beskytte os ordentligt mod stråler fra mobiltelefon eller tablet m.m.”, fortsætter Merete. I dag bruger familien anti-strålingsprodukter på flest mulige af deres trådløse apparater.

”Det har givet mig trygheden tilbage” fortæller Merete. "Det gør også valget lettere, at produkterne er designet pænt og passer perfekt til de forskellige apparater."

I dagligdagen derhjemme bruger Merete fortsat mobiltelefonen, men samtalerne med familien og veninderne foregår nu gennem et specielt anti-strålings hovedtelefoner. Ligesom mobiltelefonen heller ikke længere bare er stoppet frit i lommen på Merete. Den ligger derimod i en mobilpose, der også reducerer mobilstrålingen. Endelig får sønnen igen lov at sidde og hygge med iPad'en i skødet – efter at også den fik anti-strålings cover påmonteret.

Ønsker klare retningslinier

Merete ønsker sig også mere engagement fra myndighedernes side i forskning og oplysning. Ligesom sin mand synes hun, at der er brug for klarere retningslinjer for forsvarlig brug af mobil, så risikoen for at vores efterkommeres skader bliver minimeret. ”Vi vil jo alle gerne fortsat nyde de fordele, som mobiltelefon og tablets m.m. har skabt. Men samtidigt så vidt muligt undgå bivirkningerne - og føle os trygge ved brug af apparaterne. Og så kunne jeg ærligt godt tænke mig, at myndighederne herhjemme begyndte at tage sagen alvorligt og igangsatte noget seriøs forskning. Det er vel ikke mobilbranchen, der skal bestemme sundhedspolitikken herhjemme”, tilføjer hun.

Merete, Aalborg


Hvorfor købe et almindeligt cover, når jeg kan få et, der beskytter mig?RadiCover mobilcover

Jeg har købt Radicover til hele familien, for jeg har løbende læst flere undersøgelser om mobilstråling og vil gerne beskytte mine børn og mig selv.

Når man alligevel skal have et mobilcover, hvorfor så ikke vælge et, der beskytter alle cellerne i kroppen. Det er smart, at man kan tale igennem coveret, så man ikke bliver varm i hovedet og have telefonen i jakkelommen uden at blive bestrålet hele tiden.

Jeg har endda købt en strålemåler for at se om det nu også kunne passe, og det gør det. :-)

Så jeg håber virkelig, at alle får øjnene op for Radicover.

 

Majamae Sylvester
Køge
Filminstruktør og mor