Min Vogn

Kurv

Garanti og returret

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Hos RadiCover er vi kun tilfredse, når du er helt tilfreds. Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse med vores kundeservice og vores produkter. Kontakt os derfor altid ved spørgsmål, ris eller ros enten via mail eller telefon. Vi vil gerne have, at du er glad for dit køb, så vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er utilfreds. Så finder vi en løsning sammen.

14 dages fuld returret
Skulle du mod forventning ikke være 100% tilfreds med de produkter du har købt hos os, kontakt da venligst vores kundeservice indenfor 14 dage efter modtagelsen og vi vil sørge for en hurtig afhjælpning. Kan problemet ikke afhjælpes, giver vi dig dine penge tilbage med et smil.

2 års garanti
Vi er så sikre på kvaliteten, at vi giver 2 års garanti, hvis produktet går i stykker ved almindelig brug. Det vil for eksempel sige, at produktet revner, går op i limningen eller andet, som kan forekomme. Vi forbeholder os retten til at forsøge at udbedre fejlen samt at få tilsendt produktet, så vi kan blive klogere og gøre produktet endnu bedre.

2 års reklamationsret
Vores syn på reklamationer er, at vi meget hellere vil høre fra dig, hvis du er utilfreds, så vi kan hjælpe dig end, at du skal gå og være ærgerlig over dit køb. Vi forbeholder os retten til at forsøge at udbedre fejlen samt at få tilsendt produktet, så vi kan blive klogere og gøre produktet endnu bedre.

Jf. den danske købelov har du to års reklamationsret. Bemærk - dette dækker ikke almindeligt slitage og brug, samt skader ved uhensigtsmæssig brug af produktet.

Skadesdækning
Vi dækker ikke eventuelle skader, der måtte opstå på din tablet/mobil/babyalarm ved brug sammen med vores produkter.

Generelle handelsbetingelser
Se vores generelle handelsbetingelser her.

 

 Returnering eller ombytning af varer

Ønsker du at bytte eller returnere din vare, kontakt os endelig på mail @kontakt@radicover.dk eller på telefon 91 54 11 11. Så sparer vi både tid, papir og transportomkostninger samt CO2.

Du kan også udfylde returformularen herunder og sende den retur sammen med produktet - senest 14 dage fra du har modtaget det.

Download retur- og reklamationsformular her

Du kan enten printe den ud og sende den sammen med varen eller du kan udfylde den på computeren og sende den til os i en mail. Så sparer vi på papiret.

Ønsker du en ny vare, betaler vi for at sende denne til dig via den fragtmetode du valgte ved seneste køb. Du betaler selv for at sende din vare retur til os og har ansvaret for, at den når frem til vores adresse.

Det er dit ansvar, at varen inkl. emballagen er i samme stand, som du modtog den fra os. Pak derfor varen forsvarligt. Vedlæg en kopi af din faktura og ordrebekræftelse sammen med forsendelsen.

Returvarer sendes til
RadiCover ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød

 

 Reklamation

Ønsker du at reklamere over din vare, kontakt os endelig på mail @kontakt@radicover.dk eller på telefon 91 54 11 11. Så sparer vi både tid, papir og transportomkostninger samt CO2.

Vi vil gerne have, at du er glad for dit køb, så vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du er utilfreds. Så finder vi en løsning sammen.

2 års reklamationsret
Jf. den danske købelov har du to års reklamationsret. Bemærk - dette dækker ikke almindelig slitage og brug, samt skader ved uhensigtsmæssig brug af produktet.

Ønsker du at reklamere indenfor vores 2 års reklamationsperiode, bedes du sende os en mail med ordrenummer, billede og beskrivelse af problemet til: kontakt@radicover.dk
Såfremt vi har brug for at se produktet, vil du modtage en portolabel fra os på mail. Så betaler vi for portoen.

Godkendes din reklamation kan du blive bedt om at udfylde vores retur- og reklamationsformular og maile den til os, som du finder herunder. Og vi sender dig et nyt produkt uden omkostninger.

Download retur- og reklamationsformular

Du kan også vælge at få dine penge retur, hvis problemet er opstået indenfor 14 dage fra du har modtaget produktet.

 

Ekspeditionstid

Vi bestræber os på at ekspedere alle retur- og reklamationshenvendelser indenfor 8 dage fra vi modtager returvaren og denne formular fra dig. I perioder med stor travlhed og ferier vil der kunne gå op til 14 dage.