Min Vogn

Kurv

Materialer og vedligeholdelsesvejledning

Materialer og fremstilling

RadiCovers produkter er alle produceret under et anerkendt og strengt sæt af Code of conduct - og opfylder derfor også REACH ordningen mht. at produktmaterialerne ikke indeholde skadelige kemikalier, nikkel, krom samt Carcinogene stoffer m.m. Samtidigt har vores producenter underskrevet, at de opfylder FN´s Menneskerettigheders krav til forsvarlige arbejdsforhold og ikke at benytte børnearbejdere. Vi foretager løbende audits herpå.

PU læder:
RadiCovers PU covers er veganer venlige da de er lavet af PU (Polyurethane) som er et 100% kunstigt materiale som ikke indeholdende læder. Coverne er dertil testet og indeholder ingen skadelige kemiskestoffer iht. den Europæiske REACH standard.

Vedligeholdelse af produkter

Covers i ægte læder:
Vi anbefaler, at man - som med sko og andre lædervareprodukter - laver såvel en forebyggende vedligeholdelsesbehandling inden produktet tages i brug, som løbende vedligeholdelse af vores lædercovers. Dette for at sikre at læderet ikke slides op og mister farven pga. det store slidtage som det udsættes for dagligt. Vi anbefaler at bruge enten en neutral lædercreme/balsam eller en farvet lædercreme, hvis coveret har mistet sin farve eller er slidt igennem farven. Levetiden på et lædercover kan svinge meget, men estimeres til 1-3 år afhængigt af slidtagen og vedligeholdelsen. Se video herunder.

Covers i PU læder:
Vi anbefaler at rengøre vores PU læder (Kunstlæder) covers med en fugtig klud. Er Coveret meget beskidt kan der bruges en smule sulfo. Er covert slidt igennem, kan dette evt. indfarves igen med en lædercreme eller farve. PU læder kan ikke repareres og vedligeholdes på samme måde som et lædercover, og levetiden er derfor også kortere afhængigt af brug og slidtage.