Min Vogn

Kurv

Mobilpose - universal - Large/Sort - Reducerer 85% (RAD014)
159.2

Mobilpose - universal - Large/Sort - Reducerer 85% (RAD014)

199,00 DKK
På lager
- +
SKU MBP10000B-Uni-L

Smart mobilpose der giver en effektiv beskyttelse mod op til 85% af strålingen fra mobiltelefonen, mens signalet bevares*!

Sådan bruger du posen
Posen kan bruges enten som dagligdags beskyttelse eller som "sovepose" til mobilen om natten, hvis du sover med telefonen i soveværelset. Specielt oplagt til teenagere der sover med mobilen under eller ved siden af hovedpuden. I posen er indbygget en special anti-strålingsmembran, der effektivt reducerer mobilstråling. Membranen anvendes bl.a.også i fly- og rumindustrien og miljøer med stråling.  *I yderområder med dårlig netdækning kan signalet være svagt eller helt mistes, når mobilen er i posen. Check derfor altid signalet.

Posen har to lommer. (Der kan forekomme ældre modeller hos forhandlere uden forlomme)
 -en inderlomme - der kan lukkes med snor-luk, der reducerer 85% af strålerne i alle retninger. Denne bruges på natbordet om natten når mobilen ikke bruges, men man ønsker en høj reduktion i alle retninger for ikke at forstyre sin søvn. Mobilen vil ikke øget sendestyrken når den er på stand-by nede i posen. Bruger man inderlomme i dagligdagen, vil man kunne opleve at signalet vil forsvinde hvis man opholder sig et sted med dårlig dækning.
 
en forlomme der udelukkende reducerer strålerne bagud. Strålerne/signalet har frit spil i retningen fremad (markeret med WIFI ikon). Sende og modtagerstyrken er dermed minimalt reduceret, men reduktionen af strålingen er op til 85% i retning af kroppen.

Modeller:
Passer til fx. iPhone 8 Plus, iPhone Xs Max,  Samsung Galaxy Note og Samsung Galaxy S10+ m.fl.

Indvendige mål: B:12,5 cm x L:17,5 cm

Vask:
Kan håndvaskes ved 30 grader.

Dokumentation: 
Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede danske laboratorium Delta.

Se testrapport 

Dokumentation