Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
"Børn & Fritid" - Sådan beskytter du dig mod mobilstråling og tyveri fra kontaktløs betalingskort
22/02/2018
 

”Sådan beskytter du dig mod mobilstråling og trådløst tyveri”

”Emnet har stor interesse i udlandet, hvor forskere næsten dagligt udkommer med nye rapporter om mulige bivirkninger. I Danmark er interessen noget mindre.”

Læs artikel i "børn og fritid"

Undersøgelser viser, at fokusset på mobilstråling i Danmark er meget lavere end i mange andre lande. Dog går artiklen videre og forklarer at ni ud af ti danskere har hørt om mulige risici ved mobilstråling. Dette betyder at der er en vis viden om farerne ved mobilstråling – men tyder på at der måske er en manglende idé eller overskud til at proaktivt beskytte sig selv imod mobilstråling.

RadiCover er forløber for beskyttelse imod mobilstråling i Danmark. Dog forstår RadiCover også at folk ofte køber covers for at beskytte deres mobiler eller tablets, hvilket betyder at RadiCover’s produkter også er designet til at beskytte folks mobiler og tablets.

-"Ni ud af ti danskere har hørt om mulige risici ved mobilstråling"


Udover at artiklen fortæller om RadiCover’s produkter og deres effektivitet overfor mobilstråling, fortæller den også om andre flotte/praktiske features og funktioner der gør produkterne til en fornøjelse at bruge.

- ”Nu kan du være på forkant og feje en stor del af de fremtidige helbredsmæssige bekymringer af vejen.”


Med RadiCover’s produkter kan man gøre en kæmpe helbredsmæssig forskel for sig selv og sin familie. Artiklen har særligt fokus på hvordan RadiCover’s mobilcover beskytter både imod stråling, men også imod RFID trådløst kreditkort tyveri. RadiCover har naturligvis fokus på beskyttelse imod mobilstråling, men udover det er der mange andre funktioner ved deres forskellige produkter der gør dem endnu mere attraktive. Artiklen fremhæver blandt andet iPad coveret, Babyalarmposen, mobilcoveret og Air Tube headsettet.

Læs artiklen om hvordan du kan beskytte dig her: https://goo.gl/PNyU4c

Se mere om RadiCovers anti-strålings- og RFID beskyttende produkter på dette link:
https://goo.gl/hcYQqC

 
 
 
 
 

Søg i nyheder
Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?