Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
⚠️ DANMARK ER TESTLAND FOR 5G - Jubii eller øv?
26/04/2019
Teleudbyderen står klar i startblokken, teknikken er på plads - og Danmark er defineret som testmarked af de store producenter af master og antenner pga. vores veludbyggede infrastruktur på teleområdet. ❓MEN hvor stolte og glade - eller snarere bekymrede - bør vi egentligt være over dette?
 

????Udsigten til opsætning af 5G mobilmaster i hver 4.-5. gadelampe (ja, måske lige udenfor dit vindue til børneværelset), er de færreste vel interesserede i - både af hensyn til helbredet og fald i husets værdi.

Eksperterne der skal passe på os alle, er rungende uenige - men en gruppe på over 200 internationale forskere i mobilstråling har underskrevet og sendt en fælles appel til FN og WHO, hvor de på det kraftigste advarer mod de biologiske bivirkning hos mennesker og dyr, pga. de nye kraftige 5G elektromagnetiske felter, der vil komme helt tæt på befolkningen. Faktum er desværre at det er afsat mia. beløb til udvikling og opsætning af 5G men ikke så meget som 1 kr. er set afsat til forskning i hvordan det vil påvirke os alle - nu og i årene fremover. Vi deltager mao. i et ufrivilligt “live” forsøg med levende uvidende mennesker og dyrs liv på spil. Flere steder i verden har by- og kommunestyre sagt “Nej, tak” indtil der er forsket og bevist mere, under hensyn til at man ikke vil spille hazard med borgernes helbred.

Læs mere om emnet i nedenstående artikel fra sundhedsmagasinet “Naturli” og tag selv stilling til hvad du vil acceptere.

WHO: Mobilstråling = muligvis kræftfremkaldende

Og husk på at WHO har klassificeret mobilstråling - herunder 5G som kat. 2B - muligvis kræftfremkaldende - og i kategori med blyholdig benzin, kloroform, DDT og andre skadelige kemikalier, som ingen idag ville udsætte sig selv eller sine børn for.

God læselyst
https://issuu.com/mediegruppen/docs/naturli-2019-03/27

 
 
 
 
 

Søg i nyheder
Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?