Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Forskere advarer: Bare 558 timers mobilbrug øger kræftfare
28/06/2017
Forskere: Bare 558 timers mobilbrug øger kræftfare Ny canadisk undersøgelse fra juni 2017 har dokumenteret, at bruger man mobiltelefonen 558 timer eller mere, fordobles risikoen for at få den agressive og stærkt dødelige kræftform i hjernen, gliom. Den tidligere Interphone undersøgelser på tværs af 13 nationer, viste, der skulle langt mere brug af mobiltelefon til.
 

Forskere: Bare 558 timers mobilbrug øger kræftfare

WHO videnskabelig rådgiver opfordrer regeringer til hurtigt at tage forholdsregler.

Dr Anthony Miller, der er seniorrådgiver hos WHO og videnskabelig rådgiver i Environmental Health Trust (USA), mener, at med dette sidste studie er det helt nødvendigt meget hurtigt at katagorisere strålingen som "Sandsynligvis kræftfremkaldende". I øjeblikket er dommen "Muligvis kræftfremkaldende". Og af samme grund opfordrer han regeringer til hurtigt at tage forholdsregler.

Efter planen skal WHO i år tage stilling til eventuel opgradering samt beslutte risikovurdering ikke kun med hensyn til kræft, men også andre mulige skadevirkninger.  Det er en almindelig vurdering, at resultatet afhænger af, om ekspertudvalgets medlemmer kun vurderer uvildige studier og afholder sig fra de rigtig mange industristøttede studier. Derfor er der kamp om udvalgets sammensætning.

Børn mere udsatte end voksne

I sammenhold med ovenstående, bør man tage ind i ligningen at børn (op til 25 år) optager markant mere stråling i kroppen end voksne. Et 10 årigt bare optager fx. 400% mere strålinge end en voksen person pga. tyndere væv, knogler, kranie etc.

Links:

Link til bl.a. artikel om den canadiske undersøgelse:

Se det candiske forskerstudie her

Se også:

10-gratis-gode-råd  til at reducere mobilstråling

GRATIS e-bog - "Guide: Sådan beskytter du dig mod mobilstråling".

Se vores produktsortiment af anti-strålingsprodukter

Se RadiCovers produktsortiment

 
 
 
 
 

Søg i nyheder
Afstemning

Er du bekymret om mobilstråler er skadelige