Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Lime.dk: Reducer familiens mobilstråling...
08/12/2017
 

Det er mere reglen end undtagelsen, at mobiltelefon og tablets konstant er i brug i de fleste børnefamilier. Hvad enten det er teenageren, der surfer rundt på nettet, den yngste, der kigger på Youtube- videoer, eller mor, der tjekker Lime - Vi bliver konstant udsat for mobilstråling fra både smartphones og tablets, der på længere sigt kan være skadeligt. Du kan heldigvis selv gøre noget for at beskytte din familie mod de farlige stråler....arbejdsmails, mens far sludrer i telefon. Måske nok et harmløst scenarie, og så alligevel ikke. For de små underholdningskanaler kommer desværre også med en skjult skyggeside i form af mobilstråling.

Skadelig mobilstråling

Men hvad er mobilstråling egentligt for noget? Mobilstråling, eller elektromagnetisk stråling som det egentligt hedder, opstår i og omkring en mobiltelefon, iPad, babyalarm og andre trådløse apparater i det øjeblik, at der skabes kontakt mellem telefonen og en central enhed, som en sendemast, en WIFI router eller en basestation til en babyalarm

Tag det seriøst

Og mobilstrålingen fra familiens devices er desværre noget, som du skal tage seriøst. Der bliver forsket mere og mere i mobilstråling, og resultaterne har vist, at bivirkninger blandt andet inkluderer indlæringsproblemer hos børn og forøget risiko for hjernetumorer og kræft. Antallet af nye diagnoser af hjernekræft er steget med helt op til 75 procent siden 2003, hvilket er året, hvor 3G-signalet blev indført. Reelt set ved man nok først om fem til ti år, i hvor høj grad strålerne er skadelige er for os. Og her er det måske for sent for mange.

For få tager stilling

“Børn i yngre og yngre aldre får mobiltelefoner og iPads i hænderne. Mængden af stråling i vores børns liv vokser kun herfra. Børn og stråling har stor betydning for mig, for jeg synes, at vi har alt for lidt fokus på emnet, og at alt for få forældre tager stilling,” Anette Straadt, som er sygeplejerske og sundhedsplejerske.

 

Læs hele artiklen her

 
 
 
 
 

Søg i nyheder
Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?