Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Mobiltelefonen ødelægger din nattesøvn
15/08/2014

FJERN MOBILTELEFONEN FRA SOVEVÆRELSET 

- Mobilstrålerne ødelægger din søvn og din krops restitution!
Er du en af de 61% af alle danskere, der har mobiltelefonen liggende i soveværelset, når du sover. Eller en af de 44% der har den liggende på sengebordet, eller måske har du - som 6% af danskerne telefonen under hovedpuden?

Hvis du kan svar ja hertil, så læs videre:

 

 

SØVN ER DIT VIGTIGSTE BRÆNDSTOF!

Beskyt din søvn mod forstyrrende elektromagnetisk stråling fra din mobiltelefon, og vågn mere frisk og udhvilet op om morgenen.
Glem alt om kaffe og andre stimulanser - søvn er suverænt den vigtigste kilde til dit velvære. Vores krop og hjerne har supertravlt mens vi sover, nogle gange mere travlt, end når vi er vågne. Mens vores bevidsthed tager en lur, går nogle af kroppens mest komplicerede og sofistikerede systemer i gang. De reparerer, justerer og genopbygger næsten alle aspekter af vores psykologi og fysiologi: de stabiliserer vores humør, behandler stress, reparerer vores væv, genskaber balancen i hjernens biokemi og vedligeholder vores immunsystem. Der finder bogstavelig talt tusindvis af biologiske processer sted – man kan næsten sige, at vores mest produktive tid på døgnet er, mens vi sover. Og hvis vi snyder eller forstyrrer kroppen for den mængde søvn, den er designet til, betaler vi en pris. Det samme gælder, hvis du taler i mobiltelefon lige inden du skal sove, hvilket kan resultere i forsinket søvn, viser forskning på Universitetet i Bergen, Norge. 

Adskillige undersøgelser og forskere fra bl.a Karolinska Instituttet i Sverige advarer om, at mobilstråling påvirker disse processer negativt og forringer din krops hvile og restitution. 

Sådan undgår du mobilstråling når du sover

Hvis du vil undgå mobilstråling, mens du sover og dermed give din krop bedre forudsætninger for at restituere og hvile, kan du gøre følgende:

- Fjerne mobiltelefonen fra soveværelset - gælder også børneværelserne
- Sætte mobiltelefonen på "flight mode" mens du sover
- Lægge mobilen i en anti-mobilstrålingspose fra RadiCover - Se mere her

Læs også

http://videnskab.dk/krop-sundhed/brug-sovevaerelset-til-sovn-og-sex

 
 
 
 
 

Søg i nyheder
Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?