Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Svensk mobilstrålingsprofessor: "På høje tid at træde på bremsen"
13/10/2014

"Det er virkelig på høje tid at træde på bremsen! Der er et overvældende antal rapporter, der konkluderer at mobilstråling negativt påvirker celler, molekyler, organer, immunforsvar m.m." udtaler den svenske professor i mobilstråling Olle Johansson, fra det Nobelpris-modtagende Karolinska Instituttet i Stockholm.

 

"Den langsigtede effekt af mobilstråling har hidtil fokuseret meget på kræft. Men det er faktisk også yderst relevant at fokusere på de elektromagnetiske strålers påvirkning på fertilitet, immumforsvar, hovedpine, søvnproblemer, dårlig trivsel, hukommelsessvigt, stress - ikke mindst fordi disse bivirkninger viser sig selv på kort sigte," udtaler den svenske professor i mobilstråling Olle Johansson.

"Vi kan kynisk set som samfund leve med, at antallet af hjernetumorer stiger en smule, men vi kan ikke acceptere og leve med, at skolebørns korttidshukommelse bliver forringet og at vores forplantningsevne nedsættes", fortsætter Olle Johansson. "Jeg er meget overrasket over, at politikerne tager så let på problemet, da befolkningen ikke er tilstrækkeligt informeret om den massive stråling, de bliver udsat for og dennes bivirkninger, sammenlignet med naturlige stråling". Politikkerne tager mao. en chance med befolkningen på trods af, at der findes tusindvis af sider i hundredvis af rapporter. der påviser, at der er alvorlige bivirkninger ved mobilstråling. 

Se hele interviewet med Olle Johansson

 

https://www.youtube.com/watch?v=cczGVhd63pM&feature=em-subs_digest-vrecs

 

Sådan kan du beskytte dig mod mobilstråling

Ved at bruge anti-strålingsprodukter fra RadiCover kan du beskytte dig effektivt mod op til 92% af mobilstråling fra din mobiltelefon, tablet og babyalarm. Alle RadiCovers produkter er testet på førende uafhængige laboratorier rundt om i verden.

Se et udbud af produkterne i højresiden eller her

RadiCover anti-strålingsprodukter

 
 
 
 
 

Søg i nyheder
Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?