Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Stråling giver 2,7 gange større risiko for abort!
18/01/2018

Vi har længe kendt til UCLA´s studie af danske gravide kvinder der viste, at mobilstråling påvirker fostre og øger sandsynligheden for, at børn får både indlæringsvanskeligheder og adfærdsproblemer generelt senere i livet. Nu er der mere bekymrende nyt  fra en anden amerikansk forskergruppe.

 

 

Nu har endnu en spritny amerikansk undersøgelse set dagens lys, og resultatet er mildest talt tankevækkende. Amerikanske Kaiser Permanente Division of Research, støttet med midler fra et offentligt, amerikansk sundhedsinstitut, har fulgt 913 gravide kvinder under hele deres graviditetsforløb, og har vist en hidtil ukendt stor sammenhæng mellem udsættelse for magnetfelter i dagligdagen og tendensen til at abortere.Babyscanning

Magnetfelter er synderen

Magnetfelterne skabes omkring alt fra husholdningsapparater som brødristere, fjernsyn og hårtørrere til velkendte syndere som mobiltelefoner, WiFi, mikrobølgeovne og solarier. Det er dog ikke alle typer magnetfelter der er blevet undersøgt for i denne omgang. Faktisk er der kun tale om de aller laveste frekvensområder fra 40 Hz og op til 1 kHz. Ved hjælp af Sundhedsstyrelsens egen strålingstabel kan man se, at strålingen fra mobiltelefoner, WiFi og solarier ikke engang er med i undersøgelsen. Havde disse frekvenser op til 5 gHz været inkluderet havde billedet med al sandsynlighed set endnu være ud!

Næsten 3 gange større risiko for abort...

Chefforskeren De-Kun Li er på den baggrund ej heller bange for at konkludere, at »Dette studie leverer, direkte på en human population, nye beviser på, at magnetfelter og ikke-ioniserende stråling kan have negative biologiske konsekvenser for helbredet«. Faktisk havde de kvinder der var udsat for den kraftigste ikke-ioniserende stråling næsten 3 gange større risiko for at abortere - 2,7 for at være helt præcis.

Understøtter tidligere studiers bekymrende resultatet

Undersøgelsen bekræfter blot, hvad forskere verden over har frygtet i årevis. Den ikke-ioniserende stråling kan beskadige både væv og celler, og endnu ufødte børn er særligt sårbare over for strålingen. Ifølge rapporter gengivet af Rådet for Helbredssikker Telekommunikation bør gravide advares mod at bruge mobiltelefoner eller andre trådløse kommunikationsformer mens de er gravide. 

Sundhedsstyrelsen opfordrer til påpasselighed

Også den danske sundhedsstyrelse har i årevis påpeget ,at gravid og børn bør undgå eller som minimum reducere brugen af mobiltelefoner så meget som muligt, og efterleve forsigtighedsprincippet. WHO - Verdens Sundhedsorganisationen  - supportere dette via deres kategorisering af mobilstråling som kat. 2B - "Muligvis kræftfremkaldende", hvilket blev indskærpet i 2011, hvor ny kritisk svensk forskning havde påvist øget risiko for bl.a. hjernetumorer hos mobilbrugere.

Sådan beskytter du dig og dit barn mod strålerne

Herunder kan du se, hvordan du nemt beskytter dig selv og dit barn ligesom du kan læse hvad sundhedsplejersken siger...

Læs mere og se, hvordan du beskytter dit barn

Læs hvad sundhedsplejersken anbefaler

 
 
 
 
 

Søg i nyheder
Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?