Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
RadiCover solgt til Nordens førende distributør af tilbehør til elektronikbranchen.
27/06/2019
RadiCover solgt til Nordens førende distributør af tilbehør til elektronikbranchen.
 

Birkerød den 21.06.2019

Pressemeddelelse.

Det er en stor glæde at kunne meddele at Radicover Aps pr. den 18. juni 2019 har fået nye ejere, som ønsker at videreudvikle virksomheden og det koncept der ligge bag.


Tura Scandinavia AB styrker sin position som nordens ledende distributør af tilbehør til elektronikbranchen.
Tura Scandinavia’s moderselskab køber Radicover APS der er markedsledende i norden inden for tilbehør der beskytter mod radiobølger. Tura har gennem mange år solgt mobiltelefon tilbehør, og har i den seneste tid oplevet en stigende interesse for produkter der kan beskytte sig mod stråling og datatyveri, en interesse der er blevet forstærket i forbindelse med den aktuelle 5G debat, og den stigende anvendelse af kontaktløse betalingskort. Som følge af købet kommer produkter fra Radicover også til at indgå i Tura Scandinavia’s sortiment, men Radicover vil fortsat blive drevet som et separat selskab, med salg, produktudvikling og dokumentation som kerneområder. Logistikken vil på sigt blive varetaget af Tura Scandinavia’s logistikcenter i Nässjö. Alle priserne videreføres, og vi forventer allerede med næste leverance at kunne udvide sortimentet så det dækker flere telefonmodeller.

Radicover blev grundlagt i 2014 af Enrico Kaarsberg der efter selv at have oplevet hvilke skader mobilstråling kan afstedkomme, uden held gennemsøgte markedet for produkter der kunne beskytte ham selv og alle i familien, selv tog fat på at udvikle løsninger med dokumenteret virkning.

Om salget af virksomheden siger Enrico Kaarsberg: ”Jeg synes at det er så vigtigt, at vi som anvender mobilenheder hver dag, har mulighed for at reducere den stråling vi udsættes for, og jeg ønskede at finde en køber der kunne løfte Radicover op på næste niveau, og få produkterne ud i verden. Derfor er Tura Scandinavia det perfekte match. Radicover produkterne udfylder et hul i deres sortiment samtidig med at de har musklerne og organisationen til at klare opgaven.”

Country Manager for Tura Scandinavia Jørgen Veith-Sørensen siger om købet: ”For Tura har det altid været et vigtigt mål at kunne tilbyde vore kunder produkter af høj kvalitet og som tilbyder det lidt ekstra som man måske ikke selv lige havde tænkt på. Vi er særligt glade for at det blev muligt at købe Radicover fordi vi ved hvor meget arbejde der er lagt i produktudvikling og test for at opnå den markedsposition de har. Vi ser frem til at kunne tilbyde Radicover produkter til alle vore kunder”.
Vi er sikker på at de stordriftsfordele der er i den nye konstellation, vil komme alle kunder til gavn i form af bredere udvalg, hurtigere og mere stabil levering, samt hurtigere implementering af seneste teknologier, og vi ser frem til at komme i gang med det arbejde der ligge foran os
.

Tura Scandinavia AB er en ledende nordisk distributør af tilbehør indenfor lyd & billede, data, foto & video, gaming, hjem & fritid, mobil og gps. Vores filosofi er et bredt sortiment, stærke varemærker og hurtig leverance. Virksomheden blev grundlagt i Göteborg i 1976 og driver i dag virksomhed i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Hovedkontoret ligger i Kungsbacka og logistikcentret i Nässjö, Sverige. Vores vision er at være den bedste og mest inspirerende partner for vores kunder.

For yderligere information om Radicover kontakt:
Salgschef
Nicholas Lindequist
Tlf.: 60 21 17 26
Mail: nl@radicover.dk

Eller
Enrico Kaarsberg
Tlf.: 22 55 12 80
Mail: eka@radicover.dk

Se mere om Radicover produkterne og øvrige kontakter på:
Web: www.radicover.dk

Spørgsmål vedrørende Tura Scandinavia AB rettes til:
Country Manager
Jørgen Veith-Sørensen
Tlf., 22 79 04 94
Mail: jvs@turascandinavia.com
Med venlig hilsen
Jørgen Veith-SørensenEnrico Kaarsberg
Tura ScandinaviaRadicover

Tura Scandinavia Danmark/ Bregnerødvej 132 / 3460 Birkerød / dk@turascandinavia.com / www.turascandinavia.com

 
 
 
 
 

Søg i nyheder
Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?