Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Så meget tid bruger dit barn på tabletten...
26/05/2016

Miljøstyrelsen har undersøgt hvor meget børn i forskellie aldre bruger deres tablets hver dag. Se det overraskende resultat her.

 

Så meget tid bruger dit barn på tablettenBørn bruger tablet op til 2 timer dagligt!

Med over 2 mio. solgte tablets og iPads i Danmark, er disse i dag blevet den mest populær kilde til både at søge informationer og blive underholdt – fx streamet musik, film og spil.  I 2014 brugte et gennemsnitsligt barn 75 min. dagligt i berøring med deres iPads, og jo ældre barnet bliver – desto mere stiger forbruget.

For en 12-14 årig er forbruget på 113 min dagligt og for mange skolebørn der har tablets som elementær del af undervisningen, er forbruget mange flere timer dagligt. Mao. er børnene i nærkontakt med de trådløseapparater i lang tid hver dag. Selv børn 0-3 år bruger 45 min. i gennemsnit  pr. dag på tabletten.

Dette betyder også at børnene - uskærmet - udsættes for store mængder mobilstråling dagligt. Dette endda af apparater som ikke engang er blevet testet og godkendt til brug af børn!

Sådan beskytter du dig mod strålingen
Se her hvordan du nemt og effektivt kan beskytte dig og dit barn mod mobilstråling fra tabletten med et anti-strålings tablet cover der reducerer op til 55%

Se anti-strålingscovers


 
 
 
 
 

Søg i nyheder
Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?