Min Vogn

Kurv

RadiCover Brand-ambassadører

Hos RadiCover er vi stolte og glade for vores aktive brandambassadører, som alle hjælper med at sætte fokus på problemstillingen omkring mobilstråling og øget kendskabet til RadiCover.

Mød vores ambassadører herunder:


Daniel Svensson

Daniel Svensson - RadiCover brand ambassadør

Tidl. Prof. håndboldspiller og TV kommentor m.m.

To gange har Daniel Svensson været ramt af kræft og er blevet rask igen. Han har på rekordtid overgået lægernes forventninger, og kæmpet sig tilbage på håndboldbanen for at bestride sin profession som professionel håndboldspiller.

"Der er rigtig mange gange, at vores verden er spændt op over et glansbillede, og det... altså... livet er nu engang, som det er. Med op og nedture. Og der vil altid komme en nedtur efter en optur. Sådan er det. Så jeg har ikke noget imod at dele ud af mig selv og vise, at jeg også er svag", forklarer Svensson om sin åbenhed. 

Samarbejdet mellem Daniel Svensson og RadiCover, er kommet i stand ud fra Daniels ønske om at bidrage til et øget kendskab til, hvordan man kan forebygge kræft. At beskytte sig mod de sundhedsskadelige – og kræftfremkaldende - stråler fra de populære trådløse apparater, var en oplagt vinkel qua den megen ny kritiske forskning på området. Og matchet med RadiCover, der udvikler og sælger anti-strålingsprodukter, var derfor oplagt.

Læs mere om samarbejdet her
Sundhedsplejeske Anette Straadt

Anette Straadt

Ekspert i børnesundhed, sundhedsplejerske, sygeplejerske og stifter af æblebørn.dk

Anette Straadt er mor til 3, sundhedsplejerske, sygeplejerske og stifter af blogportalen æblebørn.dk. Hun har over 17 års erfaring i at arbejde med børns sundhed og er både foredragsholder, forfatter og skribent på diverse magasiner. Hun er med andre ord indbegrebet af en ekspert på børneområdet – og nu er hun altså også RadiCover-brandambassadør.

Anette har viet sit liv til at kæmpe for børns sundhed og derfor ligger samarbejdet med RadiCover lige til højrebenet. I ét af hendes mange blogindlæg på æblebørn.dk adresserer hun netop dét problem, at flere flere børn bliver udsat formobilstårling i en meget tidlig alder. ”Børn i yngre og yngre alder får mobiltelefoner og iPads i hænderne. Mængden af stråling i vores børns liv vokser kun herfra”.

Mængden af forskning der viser, at mobilstråling kan føre et væld af ubehagelige symptomer med sig er i den grad alarmerende. Og som Anette siger: ”når myndighederne ikke har fokus på det, så må jeg som forældre selv tage ansvar og finde oplysninger”.

Hos RadiCover er vi super glade for at Anette nu er gået aktivt ind i kampen om at formidle information om bivirkninger ved mobilstråling.
Marianne Schütze - RadiCover brand ambassadør

Marianne Schütze - Din SundhedsCoach

Jeg er uddannet Kostvejleder, Coach og HD(O) og har både private og virksomheder blandt mine kunder.

Jeg arbejder bredt med sundhedsbegrebet og er derfor altid på udkig efter produkter og services, der kan optimere sundhedstilstanden.

 

Jeg ser Radicover som en del af en forebyggende sundhedsindsats, og blev derfor meget glad, da jeg blev spurgt, om jeg ville være Ambassadør. Selvfølgelig ville jeg det. Uanset kundegruppe har jeg altid fokus på at booste energi og overskud, da det er fundamentet for enhver sund udvikling. ”Sundhed med et smil” er mit koncept til private, som har fokus på at booste krop og

selvværd. Det indeholder bl.a. Kostvejledning, Kropsanalyse og Sundhedscoaching.

 

I relation til virksomheder har jeg udviklet det unikke koncept ”Sund Business”, som har fokus på at booste energi og bundlinje. Det indeholder bl.a. Sundhedstjek, Inspirationsoplæg, Individuelle Sundhedsforløb, Workshops mm. RadiCover er ligeledes en naturlig del af min rådgivning til at optimere sundhedstilstanden på en arbejdsplads.