Min Vogn

Kurv

Exclusive 2-i-1 - universal - 5,5"-6,5" - ægte læder - 86% beskyttelse - sort

319.2

Exclusive 2-i-1 - universal - 5,5"-6,5" - ægte læder - 86% beskyttelse - sort

399,00 DKK
På lager
- +
SKU RAD200

RadiCovers smarte "2-in1" flip-side anti-strålings universal cover der passer til alle smartphones fra 5,5 - 6,5" (148 - 160 mm i højden), er udført i lækkert sort ægte full grain læder med elegant naturlig struktur i overfladen, med magnetluk i siden. Coveret har indbygget anti-strålingsmembran, der beskytter dig selv mod op til 86% af de mobilstråler, mobilen udsender via forsiden i retning af hovedet og kroppen samt som noget nyt -  integreret RFID beskyttelse mod kontaktløs kreditkorttyveri.

Universal cover funktion
Coveret indeholder en magnetisk læderbeklædt brik med 3M tape, som fastgøres på bagsiden af din smartphone. Brikken gør det nemt at montere din mobil inde i læder flip-coveret - og gør det samtidigt nemt at tage mobilen ud igen. Smart fx. til når du vil placere den i bilholderen eller på køleskabet, vil sms´e, tage billeder eller have mobilen i en lille dametaske. Da du kan tage magnetbrikke af-og-på din mobil mange gange, kan du også nemt skifte over - fx. hvis du får en ny mobil/smartphone.

Beskyttelse mod stråler og RFID tyveri
Coveret er konstrueret, så du via de udstandsede huller, kan tale i telefonen med coveret lukket foran fronten, så der dannes et skjold mellem dig og mobilen. Dette for optimal beskyttelse mod mobilstråling. Den specielle RadiCover anti-strålingsmembran giver en effektiv beskyttelse mod elektromagnetiske stråler på op til 86%* og beskytter samtidigt mod RFID kontaktløst kreditkorttyveri.

Funktioner:
- Anti-strålingsbeskyttelse -86%
- RFID beskyttelse mod kontaktløst kreditkorttyveri
- 3 stk indbyggede kreditkortlommer
- 1 stk. kvitteringslomme
- Smart magnetbrik til montering i cover og ophæng på metal
- Magnetluk i siden
- Ægte læder

* For yderligere beskyttelse, kan du vælge at montere magnetbrikken på et alm. bumbercover, og indsætte dette i flip-coveret.

Mål: (Indvendigt)
L:160x B:80 x D: 11 mm

(som eksempel har en iPhone Xs MAX disse mål: L:157,5x B:77,4 x D: 7,7 mm)

VIGTIGT: Sådan beskytter coveret dig!

1) Tal med coveret lukket foran fronten

For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen eller tasken. 

2) Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen
Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende i retning ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen

Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevist skadeligt.

Materialer
- Ydremateriale: Lækkert højkvalitets læder med elegant læder mønster
- Indermateriale: Lækkert højkvalitets læder
- Indvendigt: Anti-strålingsmembran og RFID sikring (kun på forsiden)
- Magnetbrik: Beklædt med læder på ydersiden og aftagelig 3M tape på indersiden

Ingen skadelige stoffer
- Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ jvf. SGS rapport nr. GZHL1610044987OT

Dokumentation:
Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover