Min Vogn

Kurv

183.2

Fashion - universal - medium - vegansk læder - 86% beskyttelse - sort

229,00 DKK
På lager
- +
  • Fragt 39,- | Fri fragt fra 249,- | 1-2 hverdage
SKU RAD110

Lækkert RadiCover multi-justerbart flip-side mobilcover str. medium. Passer til de fleste 5"-5,4" mobiltelefoner. Er udvendigt udført i lækkert blødt sort kvalitets PU læder. 

Coveret beskytter effektivt din dyrebare mobiltelefoner mod slag og ridser - samt dig selv mod mobilstråler.

Passer mobiler med max. mål:
Længde: 14,8 cm
Bredde: 7 cm
Tykkelse: 1 cm

Universal cover funktion
Coveret indeholder en magnetisk læderbeklædt brik med 3M tape, som fastgøres på bagsiden af din smartphone. Brikken gør det nemt at montere din mobil inde i læder flip-coveret - og gør det samtidigt nemt at tage mobilen ud igen. Smart fx. til når du vil placere den i bilholderen eller på køleskabet, vil sms´e, tage billeder eller have mobilen i en lille dametaske. Da du kan tage magnetbrikke af-og-på din mobil mange gange, kan du også nemt skifte over - fx. hvis du får en ny mobil/smartphone.

Beskyttelse mod stråler og RFID tyveri

Coveret er konstrueret, så du via de udstandsede huller, kan tale i telefonen med coveret lukket foran fronten, så der dannes et skjold mellem dig og mobilen. Dette for optimal beskyttelse mod mobilstråling. Den specielle RadiCover anti-strålingsmembran giver en effektiv beskyttelse mod elektromagnetiske stråler på op til 86%* og beskytter samtidigt mod RFID kontaktløst kreditkorttyveri.

Funktioner:

- Anti-strålingsbeskyttelse -86%
- RFID beskyttelse mod kontaktløst kreditkorttyveri
- 3 stk indbyggede kreditkortlommer
- 1 stk. kvitteringslomme
- Smart magnetbrik til montering i cover og ophæng på metal
- Magnetluk i siden


Sådan beskytter coveret dig

Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør det muligt at tale med coveret lukket, og dermed opnå maksimal reduktion af strålerne på op til 86%*. Via den indbyggede anti-strålingsmembran reducerer coveret nemlig den elektromagnetiske mobilstråling, der udsendes fra din mobiltelefon i retning af dit hoved og krop. Det gælder både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen. Når du taler, skal coveret være lukket, hvorved du ud over beskyttelsen mod strålerne fra mobilen, undgår at få "varmt øre/hoved", "fedtet skærm" og en irriterende flap.

Dokumentation: 

Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede danske laboratorium Delta.
*Se testrapport her

Delta test - RadiCover anti-strålings cover