Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Virksomhedscases
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?

Virksomhedscases

På denne side kan du læse om eventuelle virksomhedscases hvor virksomheder har implementeret vores anti-strålingsprodukter i deres dagligdag. Du kan læse om de gode oplevelser og ikke mindst de forbedringer der er sket hos virksomheden og personalet. Du vil kunne læse dig frem til hvordan vores anti-strålingsprodukter kan hjælpe din virksomhed til en bedre og mere effektiv/sygdomsfri dagligdag.

 

 

 

Cases

 

Green Click A/S

"Det har ikke kostet os en krone ekstra [...]" Direktør, Kenneth Jørgensen

Green Click A/S har implementeret anti-strålingsprodukter fra RadiCover som et led i virksomhedens generelle sundhedspolitik. Direktør Kenneth Jørgensen har testet produkterne på egen krop og er begejstret for resultatet. 

 

Førende onlinevirksomhed tager fat om dyrt samfundsproblem 

20% af alt sygefravær i Danmark skønnes at skyldes hovedpine og migræne.

Hos online-virksomheden Green Click, der er førende på området for annoncering på blandt andet Google, har man taget fat om netop den problemstilling, og det er medarbejderne rigtig godt tilfredse med. En del af tilfredsheden skyldes, at de som den første virksomhed i Danmark har fået tilbudt anti-strålingsprodukter, som en del af virksomhedens sundheds- og trivselsprogram. Effekten har været mærkbar og medarbejderne i den højteknologiske virksomhed er begejstrede for det nye tiltag.

54% af medarbejderne har oplevet en positiv forandring

Green Click, der har ca. 40 medarbejdere der er specialister inden for online-disciplinen, har netop evalueret på de første 6 mdr., og resultatet var overvældende. 2/3 har angivet, at de har haft en ”God oplevelse” eller ”Super god oplevelse” med anti-strålingsprodukterne. Hele 54 % har oplevet en forandring eller en direkte effekt affødt af skiftet til RadiCovers anti-strålingsprodukter. Det er en særlig høj andel, fordi ingen medarbejdere havde rapporteret om bivirkninger inden de fik produkterne udleveret.

Øget tryghed blandt medarbejderne

Evalueringen inkluderede foruden et spørgeskema, ligeledes dybdegående interviews med udvalgte medarbejdere. 23-årige Marcus, der arbejder som onlinespecialist, døjer med migræne, der gør ham uarbejdsdygtig i 4-6 dage hver måned, men med implementeringen af anti-strålingsprodukter fra RadiCover har han oplevet en mærkbar forskel. "Jeg har siden jeg fik produkterne udleveret, følt mig mere tryg, og kan også mærke en forskel. Og så er produkterne ret cool og flotte i designet".

Køkkenchefen Susanne udtrykker ligeledes, at RadiCovers produkter gør hende mere tryg i sit arbejde. "Personligt har tiltaget øget min tryghed, når jeg bruger apparaterne, ligesom jeg har oplevet, at både jeg selv og mine kollegaer har ændret brugeradfærd". Green Clicks øgede opmærksomhed på medarbejdernes generelle sundhed er også noget Susanne lægger mærke til. "Jeg er i forvejen meget tilfreds med at arbejde hos Green Click, og er meget glad for ledelsens fokus på medarbejdernes ve og vel".

"Det har ikke kostet os en krone ekstra [...]" Direktør, Kenneth Jørgensen

Kenneth Jørgensen, Direktør, Green Click

Direktøren Kenneth Jørgensen har også bidt mærke i at tiltaget ikke er forbundet med nogle ekstra omkostninger. Vi skulle jo i forvejen købe covers og headsets til medarbejdernes mobiler og tablets for at reducere risikoen for smadrede skærme og efterfølgende dyre reparationer. I RadiCovers produkter har vi oplevet, at vi får robuste produkter – fx mobilcovers i en høj kvalitet, som har en lang levetid. Og omkostningen er altså den samme […]”.

Hos Green Click er medarbejderne den suverænt vigtigste ressource, og de vil gå langt for at sikre medarbejdernes sikkerhed i jobbet. ”Efter jeg selv havde testet produkterne i en periode og oplevet, at det ikke krævede nogen større ændringer i min brug af apparaterne samt [gav mig] en øget tryghed og reduceret stråling, var jeg ikke i tvivl om at dette skulle udbydes som et gratis tilbud til alle medarbejdere i virksomheden”.

Klik her og læs hele case storien med Green Click A/S

 


 

 

Virksomhedsaftale

Vi tilbyder en god virksomhedsaftale til virksomheder der vil implementere et anti-strålingskoncept. Hvis du er nysgerrig på at vide mere, ovenpå at have læset om vores virksomhedscases, kan du gå ind på siden "virksomhedsaftale" og læse mere. Du kan klikke her for at komme derind.