Min Vogn

Kurv

RFID beskyttelse - mod svindel ved kontaktfri kreditkort

Trådløs betaling gør det nemmere for dig – men også for tyvene

Ifølge en undersøgelse fra Det Kriminalpræventive Råd var antallet af danskere der fik stjålet deres identitet i 2015 over 34.000 mennesker og Det Kriminalpræventive Råd anslår, at ca. 150.000 der har været udsat for it kriminalitet. Pt. lyder stigningen på 10-15% hvert år. Dog frygter forskerne en massiv stigning i de kommende år.

Har du et kontaktløst kreditkort er du i risikogruppen
Hvis du har et af de nye kontaktløse kreditkort, er du i farezonen for at blive udsat for digitalt tyveri. Med de nye kontantløse betalingskort er det blevet nemt at betale for køb under 200 kr. Man holder blot kortet over automaten og behøver ikke engang taste sin pinkode. Som forbruger er denne form for automatisering både super smart og dejlig nem, men desværre kan det samme siges for digitale tyveknægtes vedkommende.                   

RFID trådløst kreditkorttyveri

Hvad er RFID?
RFID står for Radio Frequency IDentification (Radio Frekvens IDentifikation), og er en teknologi som gør det muligt at identificere et objekt på afstand, via radiobølger. Det er denne teknologi der bruges i de kontaktløse kreditkort.

Men i takt med at flere og flere får de kontaktløse kort, stiger udbredelsen og tilgængeligheden også af ulovligt software, til at få fat i dine kortoplysninger. 

Det er nu velkendt, at man på op til 20 meters afstand kan scanne og kopiere data fra RFID kreditkort.

Beskyt dig selv mod digitalt tyveri
Du er udsat for digitalt tyveri så længe du har dit kreditkort på dig. Også selvom dit kreditkort ligger i din pung eller i din taske. Med det rette værktøj (en RFID-NFC scanner) kan kriminelle nemt og hurtigt stjæle op til 200 kr. fra dit kort – og endnu værre også dine kreditkort-informationer. 

Når man begynder at tænke over det, er det faktisk rigtig mange steder man er udsat. I metroen. I bussen. Til koncerten. I køen i supermarkedet. Når du er på shopping i indkøbscenteret. Ja, alle steder du færdes og har dit kreditkort inden for 20 meter af en modtager.

Mobilcover med RFID kreditkortbeskyttelse fra RadiCover
De trådløse RFID signaler som dit kort udsender, kan blokeres hvis du opbevarer dine kreditkort i et anti-strålingscover fra RadiCover. Den specielle indbyggede membran som også reducerer mobilstråling, sørger for at RFID signalerne ikke kan nå igennem coveret og derved ikke kan aflæses af udefrakommende. Alle RadiCovers mobilcovers har 3 indbyggede kreditkortlommer.

Beskyt dig selv, dine penge og din mobil med et anti-strålings mobilcover fra RadiCover.