Min Vogn

Kurv

RFID beskyttelse - mod svindel ved kontaktfri kreditkort

Trådløs betaling gør det nemmere for dig – men også for tyvene

Ifølge en undersøgelse fra Det Kriminalpræventive Råd var antallet af danskere, som fik stjålet deres identitet i 2015 over 34.000 mennesker og Det Kriminalpræventive Råd anslår, at ca. 150.000 der har været udsat for IT-kriminalitet.

Har du et kontaktløst kreditkort er du i risikogruppen

Hvis du har et af de nye kontaktløse kreditkort, er du i farezonen for at blive udsat for digitalt tyveri. Med de nye kontantløse betalingskort er det blevet nemt at betale for køb under 200 kr. Man holder blot kortet over automaten og behøver ikke engang taste sin pinkode. Som forbruger er denne form for automatisering både super smart og dejlig nem, men desværre kan det samme siges for digitale tyveknægtes vedkommende.                   

RFID trådløst kreditkorttyveri

Hvad er RFID?

RFID står for Radio Frequency IDentification (Radio Frekvens IDentifikation), og er en teknologi som gør det muligt at identificere et objekt på afstand, via radiobølger. Det er denne teknologi der bruges i de kontaktløse kreditkort.

Men i takt med at flere og flere får de kontaktløse kort, stiger udbredelsen og tilgængeligheden også af ulovligt software, til at få fat i dine kortoplysninger. 

Man kan nu skanne og kopiere data på op til 20 meters afstand fra RFID-kreditkort.

Beskyt dig selv mod digitalt tyveri

Du er udsat for digitalt tyveri så længe du har dit kreditkort på dig. Også selvom dit kreditkort ligger i din pung eller i din taske. Med det rette værktøj (en RFID/NFC scanner) kan kriminelle nemt og hurtigt stjæle penge fra dit kort og andre personlige oplysninger fra dine kort.

Når man begynder at tænke over det, er det faktisk rigtig mange steder man er udsat. I metroen. I bussen. Til koncerten. I køen i supermarkedet. Når du er på shopping i indkøbscenteret. Ja, alle steder du færdes og har dit kreditkort inden for 20 meter af en modtager.

Mobilcover med RFID kreditkortbeskyttelse fra RadiCover

De trådløse RFID signaler, som dit kort udsender, kan blokeres, hvis du opbevarer dine kreditkort i et af vores anti-strålingscover. Den specielle indbyggede membran, som også reducerer mobilstråling, sørger for, at RFID signalerne ikke kan nå igennem coveret og derved ikke kan læses af udefrakommende. Alle vores mobilcovers har 3 indbyggede kreditkortlommer.
Beskyt dig selv, dine penge og din mobil med et anti-strålings mobilcover fra RadiCover.

Køb vores Anti-skimming kort her.