Min Vogn

Kurv

Så meget stråling udsender din iPad & tablet

De fleste tænker ikke over det i dagligdagen, men iPads og tablets udsender faktisk store mængder af 2,4 eller 5 GHz WiFi stråling. Denne stråling er i familie med den mobilstråling på 900/1800 og 2100 GHz som udsendes fra din mobiltelefon - nemlig elektromagnetisk stråling.

Klik på billedet herover og se hvor meget din iPad stråler.

 

Streaming og surf udsender meget stråling

Nå du eller dine børn er online og sidder med iPad´en eller tabletten og streamer TV, film eller spiller online, stiger mængden af stråling til et meget højt niveau. Faktisk højere end for en mobiltelefon! Hvad værre er, at vi ofte sidder med iPad´en eller tabletten i lang tid - op til flere timer, hvor et mobilopkald typisk er kortere. Det betyder at mængden af stråling er meget stor og massiv, da strålingen er meget stabil og intensiv.

Pas specielt godt på børn, da de optager mere stråling

Tæt på vitale organer og reproduktive organer - Pas på børnene!

Filmen og tallene herunder siger det hele - hverken børnene bør sidde med en iPad eller tablet ubeskyttet på maven eller skødet. Afstanden til kroppen bør ubeskyttet faktisk være min. 50 cm - og gerne mere. Dette da strålingen reduceres med ca. 15% for hver 10 cm man er væk fra strålingskilden - i dette tilfælde iPad´en eller tabletten. Men da børn er særligt modtagelige for strålerne pga. deres tyndere væv, knogler og hud, vil strålerne trænge hele 60% længere ind i kroppen på en 10-årig, end på en voksen. For yngre børn vil indtrængningen være endnu dybere.

Anti-strålingscovers - reducerer op til 55% af strålerne

Det kan være svært at overholde 50 cm afstand - hvis man sidder i sofaen og spiller sit yndlingsspil eller ser en film på farten. Derfor har RadiCover udviklet en serie af anti-strålingscovers, der giver en gode beskyttelse via en reduktion af strålerne på gennemsnitligt 55%. Lige under iPad´en og tablettens bagside vil reduktionen faktisk være endnu højere! Coverne er testet og dokumenteret i førende dansk laboratorie.

Se herunder hvor meget din iPad og tablet stråler

- og bliv klogere på hvorfor du børn anvende anti-strålingscovers til din iPad og tablet.

Vil du vide mere?

Se hele informationsfilmen lavet af den australske forening for beskyttelse af børn mod mobilstråling og læs vores gratis E-bog om hvordan du kan reducere mængden af mobilstråling i hverdagen.

Se vores store udvalg af anti-strålingscovers til iPads og andre tablets

Se vores udvalg af anti-strålingsprodukter

Mobilcovers
Tablet covers
Se Air Tube headsets
Se mobilposer
Se babyalarmpose
Se anti-strålingstæppe

Vil du gerne vide mere om mobilstråling og læse vores 10 gode råd, så kan du gratis downloade vores e-bog. Download her 

Det er vigtigt, at du tager stilling!