Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Så meget stråler din mobiltelefon
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?

  Så meget stråler din mobiltelefon

  Visse mobiltelefoner afgiver over 6 gange mere stråling end andre. Hvor meget udsender din mobil?

  Se hvilke mobiltelefoner der afgiver mest stråling her, og se hvor lidt de stråler med RadiCovers anti-strålings covers på.

  Når du sender din seneste statusopdatering, modtager SMS, downloader ny opdatering af App´s  eller ringer til vennerne skal din mobil, kontakte telemasten. Det foregår via usynlig elektromagnetisk stråling.

  Hvor meget stråling de enkelte mobiler udsender, veksler dog voldsomt fra mobil til mobil. Faktisk udsender visse telefoner over 6 gange mere stråling når det måles efter den europæiske SAR (head) standard. En lav SAR værdi er dog ikke nødvendigvis godt, da andre norske undersøgelser tyder på, at telefoner med lav SAR værdi "skruer mere op" for antenne signalet, hvis signalet er dårligt, end det er tilfældet med mobiler med høj SAR værdi.

  Herunder finde du de mest populære mobil modeller år 2017, Se hvor meget din mobil stråler

   Kilde: Data er baseret på input fra http://www.mobilsiden.dk/nyheder/sa-meget-straling-afgiver-din-mobil,lid.33884/

  OBS: Er din mobiltelefon ikke på listen, prøv da at søge på google på "din mobiltelefon mærke/model + SAR".

   

  Så langt når strålerne ind i dit hoved...

  Så langt går strålerne ind i dit hoved
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Herover ses en termografering af hvordan hovedet opvarmes af strålerne fra din mobil, når du bruger mobiltelefonen ved øret. Mobilstråler er det samme som mikrobølger, som du kender fra din mikrobølgeovn.

  Strålerne har således en evne til at opvarme dit hoved og væv. Det er bl.a. derfor, at du måske har bemærket, at dit øre, hoved og kind bliver varm, når du taler i mobilen ved øret. Faktisk kan mobilen varme din hjerne og hoved op med 0,5-2 grader, så du føler en form for feber. Dette er grunden til, at du også kan føle dig svimmel og få ondt i hovedet efter en længere samtale.

  Bare 30 min. daglige tale øger risiko for alvorlige bivirkninger markant
  Dertil kommer at strålerne påvirker cellerne og dit biologiske system, og jvf. svensk forskning øger risikoen for bl.a. hjernetumorer med op til 400% ved bare 30. min daglig tale.

  Pas på børn og unge
  Vær specielt opmærksom på at børn og unge op til 25 år, har en tyndere hjerneskal og væv, og at de derfor optager markant mere stråling en voksne. Et 10 årigt barn optager fx. 60% mere strålingen end en voksen person.

  RadiCover blokkerer op til 86% af strålerne
  RadiCovers anti-strålingscovers har en special anti-strålingsmembran der blokkerer for størstedelen af de stråler mobilen sender i retning af hovedet. Du vil kunne mærke forskellen, når du har prøvet det.

  Læs her 5 gode grunde til at beskytte dig mod mobilstråling

   

  Sådan kan du nemt beskytte dig mod strålerne

  RadiCover anti-strålingsprodukter

   

   

   

   

   

   

   

   

  Er du en af dem, der har en mobiltelefon, der afgiver meget stråling eller ønsker du at være på den sikre side og beskytte dig imod mobilstråling - så er der hjælp at hente med covers fra RadiCover. 


  Det kan være svært at forestille sig ikke at have mobilten tæt på sig og tilmed kunne være tilgængelig og online størstedelen af døgnet. Desværre peger en masse forskning på, at der er god grund til at tage sig i agt for de stråler, som mobilen udsender. Hvis du "tør", så læs med her, hvor vi har samlet en række internationale forskningsresultater

  Med et mobilcover fra RadiCover, kan du reducere den stråling, der går i retning af krop og hoved, når du enten taler eller går rundt med mobilen i lommen eller tasken. Faktisk kan du opnå en beskyttelse på 86% når du taler, eller når du går med mobilen i lommen eller tasken.

  Se vores covers her

  RadiCover har udviklet en række anti-strålingsprodukter - bl.a. covers til mobile er og tablets, som reducerer op til 86% af strålingen fra apparaterne. Alle produkter er testede og dokumenterede i førende danske og udenlandske uafhængige akkrediterede laboratorier.

  Se produkterne her

  Tabel  Liste

  Sorter faldende

  Tabel  Liste

  Sorter faldende