Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Så meget stråler din mobiltelefon
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?

  Så meget stråler din mobiltelefon

  Visse mobiltelefoner afgiver 6 gange mere mobilstråling end andre.
  Hvor meget mobilstråling udsender din mobiltelefon?

  Hvad er mobilstråling - den korte forklaring

  Når du sender din seneste statusopdatering, modtager SMS, downloader ny opdatering af Apps  eller ringer til vennerne, så skal din mobiltelefon kontakte telemasten. Det foregår via usynlig elektromagnetisk stråling.

  Hvor meget mobilstråling de enkelte mobiltelefoner udsender, er meget forskelligt fra mobiltelefon til mobiltelefon. Faktisk udsender visse mobiltelefoner over 6 gange mere mobilstråling, når det måles efter den europæiske SAR standard. En lav SAR værdi er dog ikke nødvendigvis godt, da norske undersøgelser tyder på, at mobiltelefoner med lav SAR værdi "skruer mere op" for antenne signalet, hvis signalet er dårligt, end det er tilfældet med mobiltelefoner med høj SAR værdi.

  Herunder finder du de mest populære mobiltelefoner i 2017

  Se hvor meget din mobil stråler

  Kilde: Data er baseret på input fra denne artikel på Mobilsiden.dk


  Er du iPhone ejer og vil du beskytte dig og din familie mod mobilstråling?
  » Find mobilcovers til iPhone her

   

  Sådan trænger mobilstråling ind i din hjerne

  Nedenfor ses en termografering af, hvordan hovedet opvarmes af mobilstråler fra din mobiltelefon, når du bruger mobiltelefonen ved øret. Mobilstråler er det samme som mikrobølger, som du kender fra din mikrobølgeovn. Mobilstråler kan på den måde opvarme dit hoved og væv, det er bl.a. derfor du måske har bemærket at dit øre, kind og hoved bliver varmt, når du taler i mobiltelefon ved øret. Faktisk kan mobiltelefonen varme din hjerne og hoved op til med 0,5 - 2 grader, så det føles som feber. Dette er grunden til, at du også kan føle svimmelhed eller få ondt i hovedet efter en længere mobiltelefon samtale.

  Bare 30 min. daglige tale øger risikoen for alvorlige bivirkninger markant. Dertil kommer at strålerne påvirker dine celler og dit biologiske system og jvf. svensk forskning øger risikoen for bl.a. hjernetumorer med op til 400%. Dette ved bare 30 min. daglig mobiltelefon samtale.

   

  Derfor skal vi beskytte børn og unge

  Vær specielt opmærksom på, at børn og unge op til 25 år, har en tyndere hjerneskal og væv, derfor optager de markant mere mobilstråling end voksne. Et 10 årigt barn optager f.eks. 60% mere mobilstråling end en voksen. RadiCover anti-stråling produkter blokerer op til 86% af mobilstrålerne. Vores covers har en speciel anti-strålingsmembran, der blokerer for størstedelen af de mobilstråler, som mobiltelefonen udsender i retning af dit hoved. Du vil kunne mærke forskellen, når du har prøvet det.

   

  Mobilstråling indtrængen i hjernen

   

   

   

  Se vores udvalg af mobilcovers med effektiv
  og dokumenteret beskyttelse mod mobilstråling

   

  RadiCover - Mobilcovers med beskyttelse mod mobilstråler

   

   

   

  Tabel Liste 

  Sorter faldende
  1. 1
  2. 2
  1. Mobilpose - universal - Small/Sort - Reducerer 85% (RAD013)

   179,00 DKK

   Smart mobilpose med forlomme, der giver en effektiv beskyttelse på op til 85% af strålingen fra mobiltelefonen, mens signalet bevares*!

   Sådan bruger du posen
   Posen kan bruges enten som dagligdags beskyttelse eller som "sovepose" til mobilen om natten, hvis du sover med telefonen i soveværelset. Specielt oplagt til teenagere der sover med mobilen under eller ved siden af hovedpuden. I posen er indbygget en special anti-strålingsmembran, der effektivt reducerer mobilstråling. Membranen anvendes bl.a.også i fly- og rumindustrien og miljøer med stråling.  *I yderområder med dårlig netdækning kan signalet være svagt eller helt mistes, når mobilen er i posen. Check derfor altid signalet.

   Posen har to lommer.
    -en inderlomme - der kan lukkes med snor-luk, der reducerer 85% af strålerne i alle retninger. Denne bruges på natbordet om natten når mobilen ikke bruges, men man ønsker en høj reduktion i alle retninger for ikke at forstyre sin søvn. Mobilen vil ikke øget sendestyrken når den er på stand-by nede i posen. Bruger man inderlomme i dagligdagen, vil man kunne opleve at signalet vil forsvinde hvis man opholder sig et sted med dårlig dækning.
    
   en forlomme der udelukkende reducerer strålerne bagud. Strålerne/signalet har frit spil i retningen fremad (markeret med WIFI ikon). Sende og modtagerstyrken er dermed minimalt reduceret, men reduktionen af strålingen er op til 85% i retning af kroppen.

   Modeller:
   Passer til mange mobiltelefoner og SmartPhones op til ca. iPhone 6/7/8 
   For større smartphones - fx. iPhone 8 Plus, iPhone Xs MAX, Samsung S10+ m.fl. anbefaler vi at bruge Mobilpose - Universal Large.

   Mål:
   Indvendige mål: B:8,9 cm x L:15 cm

   Vask:
   Kan håndvaskes ved 30 grader.

   Dokumentation: 
   Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede danske laboratorium Delta.

   Se testrapport 

   Dokumentation

   Vis detaljer
  2. Exclusive "2-in-1" - Universal til 5,5-6,5" Smartphones - ÆGTE LÆDER - 86% beskyttelse - Sort - (RAD200)

   399,00 DKK

   RadiCovers smarte "2-in1" flip-side anti-strålings universal cover der passer til alle smartphones fra 5,5 - 6,5" (148 - 160 mm i højden), er udført i lækkert sort ægte full grain læder med elegant naturlig struktur i overfladen, med magnetluk i siden. Coveret har indbygget anti-strålingsmembran, der beskytter dig selv mod op til 86% af de mobilstråler, mobilen udsender via forsiden i retning af hovedet og kroppen samt som noget nyt -  integreret RFID beskyttelse mod kontaktløs kreditkorttyveri.

   Universal cover funktion
   Coveret indeholder en magnetisk læderbeklædt brik med 3M tape, som fastgøres på bagsiden af din smartphone. Brikken gør det nemt at montere din mobil inde i læder flip-coveret - og gør det samtidigt nemt at tage mobilen ud igen. Smart fx. til når du vil placere den i bilholderen eller på køleskabet, vil sms´e, tage billeder eller have mobilen i en lille dametaske. Da du kan tage magnetbrikke af-og-på din mobil mange gange, kan du også nemt skifte over - fx. hvis du får en ny mobil/smartphone.

   Beskyttelse mod stråler og RFID tyveri
   Coveret er konstrueret, så du via de udstandsede huller, kan tale i telefonen med coveret lukket foran fronten, så der dannes et skjold mellem dig og mobilen. Dette for optimal beskyttelse mod mobilstråling. Den specielle RadiCover anti-strålingsmembran giver en effektiv beskyttelse mod elektromagnetiske stråler på op til 86%* og beskytter samtidigt mod RFID kontaktløst kreditkorttyveri.

   Funktioner:
   - Anti-strålingsbeskyttelse -86%
   - RFID beskyttelse mod kontaktløst kreditkorttyveri
   - 3 stk indbyggede kreditkortlommer
   - 1 stk. kvitteringslomme
   - Smart magnetbrik til montering i cover og ophæng på metal
   - Magnetluk i siden
   - Ægte læder

   * For yderligere beskyttelse, kan du vælge at montere magnetbrikken på et alm. bumbercover, og indsætte dette i flip-coveret.

   Mål: (Indvendigt)
   L:160x B:80 x D: 11 mm

   (som eksempel har en iPhone Xs MAX disse mål: L:157,5x B:77,4 x D: 7,7 mm)

   VIGTIGT: Sådan beskytter coveret dig!

   1) Tal med coveret lukket foran fronten

   For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen eller tasken. 

   2) Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen
   Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende i retning ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen

   Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevidst skadeligt.

   Materialer
   - Ydremateriale: Lækkert højkvalitets læder med elegant læder mønster
   - Indermateriale: Lækkert højkvalitets læder
   - Indvendigt: Anti-strålingsmembran og RFID sikring (kun på forsiden)
   - Magnetbrik: Beklædt med læder på ydersiden og aftagelig 3M tape på indersiden

   Ingen skadelige stoffer
   - Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ jvf. SGS rapport nr. GZHL1610044987OT

   Dokumentation:
   Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


   RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

   Vis detaljer
  3. Exclusive "2-in-1" - til iPhone X/Xs - ÆGTE PREMIUM LÆDER - 86% beskyttelse - Brun - (RAD210)

   399,00 DKK

   Det lækre "2-in-1" anti-strålings mobilcover til iPhone X/Xs indeholder både et lækkert flip-side cover med plads til 3 kreditkort, og et elegant aftageligt tyndt bumber-cover. Flip-coveret er udført i det fineste ægte kvalitetslæder med magnet-luk og giver en effektiv beskyttelse af din dyrebare mobiltelefon. Bumber-coveret - der monteres i flip-coveret med en skjult magnet - er udført i kraftigt plast som beskytter mobilen mod stød og beklædt med lækkert læder på bagsiden. Coveret gør det muligt nemt at montere mobilen i din bilholder, frihed til at tage billeder og sms´e, have den i dametasken etc.

   I "2-in-1" coveret får du også en indbygget anti-strålingsmembran, der beskytter dig selv mod op til 86% af de mobilstråler, mobilen udsender via forsiden i retning af hovedet og kroppen .

   Radicovers mobilwallet til iPhone X/Xs har den nyeste teknologi indenfor antiskimming. Altså beskyttelse mod at dit kreditkort aflæses uden at du ved det. Denne teknologi er syet ind i disse nyeste Radicover produkter og giver dig markedets stærkeste beskyttelse.

   Funktioner:
   - Anti-strålingsbeskyttelse -86%
   - RFID beskyttelse (med mest avancerede teknologi) mod kontaktløst kreditkorttyveri
   - 3 stk indbyggede kreditkortlommer
   - 1 stk. kvitteringslomme
   - Indbygget udtageligt bumber cover
   - Magnetluk i siden
   - Ægte premium okselæder
   - Slagfast plastramme om mobilen
   - Beskyttelse af kameralinsen

   Se produktdemofilm af "2-in-1" læder cover

   VIGTIGT: Sådan beskytter coveret dig!

   1) Tal med coveret lukket foran fronten
   For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen eller tasken. 

   2) Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen
   Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende i retning ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen

   Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevidst skadeligt.

   Materialer
   - Ydremateriale: Lækkert højkvalitets læder med elegant læder mønster
   - Indermateriale: Lækkert højkvalitets læder
   - Indvendigt: Anti-strålingsmembran og RFID sikring (kun på forsiden)
   - Plastramme: Udført i hårdført gummibelagt PC plastik

   Ingen skadelige stoffer
   - Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ.

   Dokumentation:
   Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


   RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

   Vis detaljer
  4. Exclusive "2-in-1" - til iPhone XR - ÆGTE PREMIUM LÆDER - 86% beskyttelse - Brun - (RAD211)

   399,00 DKK

   Det lækre "2-in-1" anti-strålings mobilcover til iPhone XR indeholder både et lækkert flip-side cover med plads til 3 kreditkort, og et elegant aftageligt tyndt bumber-cover. Flip-coveret er udført i det fineste ægte kvalitetslæder med magnet-luk og giver en effektiv beskyttelse af din dyrebare mobiltelefon. Bumber-coveret - der monteres i flip-coveret med en skjult magnet - er udført i kraftigt plast som beskytter mobilen mod stød og beklædt med lækkert læder på bagsiden. Coveret gør det muligt nemt at montere mobilen i din bilholder, frihed til at tage billeder og sms´e, have den i dametasken etc.

   I "2-in-1" coveret får du også en indbygget anti-strålingsmembran, der beskytter dig selv mod op til 86% af de mobilstråler, mobilen udsender via forsiden i retning af hovedet og kroppen .

   Radicovers mobilwallet til iPhone XR har den nyeste teknologi indenfor antiskimming. Altså beskyttelse mod at dit kreditkort aflæses uden at du ved det. Denne teknologi er syet ind i disse nyeste Radicover produkter og giver dig markedets stærkeste beskyttelse.

   Funktioner:
   - Anti-strålingsbeskyttelse -86%
   - RFID beskyttelse (med mest avancerede teknologi) mod kontaktløst kreditkorttyveri
   - 3 stk indbyggede kreditkortlommer
   - 1 stk. kvitteringslomme
   - Indbygget udtageligt bumber cover
   - Magnetluk i siden
   - Ægte premium okselæder
   - Slagfast plastramme om mobilen
   - Beskyttelse af kameralinsen

   Se produktdemofilm af "2-in-1" læder cover

   VIGTIGT: Sådan beskytter coveret dig!

   1) Tal med coveret lukket foran fronten
   For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen eller tasken. 

   2) Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen
   Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende i retning ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen

   Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevidst skadeligt.

   Materialer
   - Ydremateriale: Lækkert højkvalitets læder med elegant læder mønster
   - Indermateriale: Lækkert højkvalitets læder
   - Indvendigt: Anti-strålingsmembran og RFID sikring (kun på forsiden)
   - Plastramme: Udført i hårdført gummibelagt PC plastik

   Ingen skadelige stoffer
   - Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ.

   Dokumentation:
   Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


   RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

   Vis detaljer
  5. Exclusive "2-in-1" - til iPhone 11 - ÆGTE PREMIUM LÆDER - 86% beskyttelse - Brun - (RAD217)

   399,00 DKK

   Det lækre "2-in-1" anti-strålings mobilcover til iPhone 11 indeholder både et lækkert flip-side cover med plads til 3 kreditkort, og et elegant aftageligt tyndt bumber-cover. Flip-coveret er udført i det fineste ægte kvalitetslæder med magnet-luk og giver en effektiv beskyttelse af din dyrebare mobiltelefon. Bumber-coveret - der monteres i flip-coveret med en skjult magnet - er udført i kraftigt plast som beskytter mobilen mod stød og beklædt med lækkert læder på bagsiden. Coveret gør det muligt nemt at montere mobilen i din bilholder, frihed til at tage billeder og sms´e, have den i dametasken etc.

   I "2-in-1" coveret får du også en indbygget anti-strålingsmembran, der beskytter dig selv mod op til 86% af de mobilstråler, mobilen udsender via forsiden i retning af hovedet og kroppen .

   Radicovers mobilwallet til iPhone 11 har den nyeste teknologi indenfor antiskimming. Altså beskyttelse mod at dit kreditkort aflæses uden at du ved det. Denne teknologi er syet ind i disse nyeste Radicover produkter og giver dig markedets stærkeste beskyttelse.

   Funktioner:
   - Anti-strålingsbeskyttelse -86%
   - RFID beskyttelse (med mest avancerede teknologi) mod kontaktløst kreditkorttyveri
   - 3 stk indbyggede kreditkortlommer
   - 1 stk. kvitteringslomme
   - Indbygget udtageligt bumber cover
   - Magnetluk i siden
   - Ægte premium okselæder
   - Slagfast plastramme om mobilen
   - Beskyttelse af kameralinsen

   Se produktdemofilm af "2-in-1" læder cover

   VIGTIGT: Sådan beskytter coveret dig!

   1) Tal med coveret lukket foran fronten
   For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen eller tasken. 

   2) Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen
   Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende i retning ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen

   Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevidst skadeligt.

   Materialer
   - Ydremateriale: Lækkert højkvalitets læder med elegant læder mønster
   - Indermateriale: Lækkert højkvalitets læder
   - Indvendigt: Anti-strålingsmembran og RFID sikring (kun på forsiden)
   - Plastramme: Udført i hårdført gummibelagt PC plastik

   Ingen skadelige stoffer
   - Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ.

   Dokumentation:
   Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


   RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

   Vis detaljer
  6. Exclusive "2-in-1" - til iPhone 11 - ÆGTE PREMIUM LÆDER - 86% beskyttelse - Sort - (RAD216)

   399,00 DKK

   Det lækre "2-in-1" anti-strålings mobilcover til iPhone 11 indeholder både et lækkert flip-side cover med plads til 3 kreditkort, og et elegant aftageligt tyndt bumber-cover. Flip-coveret er udført i det fineste ægte kvalitetslæder med magnet-luk og giver en effektiv beskyttelse af din dyrebare mobiltelefon. Bumber-coveret - der monteres i flip-coveret med en skjult magnet - er udført i kraftigt plast som beskytter mobilen mod stød og beklædt med lækkert læder på bagsiden. Coveret gør det muligt nemt at montere mobilen i din bilholder, frihed til at tage billeder og sms´e, have den i dametasken etc.

   I "2-in-1" coveret får du også en indbygget anti-strålingsmembran, der beskytter dig selv mod op til 86% af de mobilstråler, mobilen udsender via forsiden i retning af hovedet og kroppen .

   Radicovers mobilwallet til iPhone 11 har den nyeste teknologi indenfor antiskimming. Altså beskyttelse mod at dit kreditkort aflæses uden at du ved det. Denne teknologi er syet ind i disse nyeste Radicover produkter og giver dig markedets stærkeste beskyttelse.

   Funktioner:
   - Anti-strålingsbeskyttelse -86%
   - RFID beskyttelse (med mest avancerede teknologi) mod kontaktløst kreditkorttyveri
   - 3 stk indbyggede kreditkortlommer
   - 1 stk. kvitteringslomme
   - Indbygget udtageligt bumber cover
   - Magnetluk i siden
   - Ægte premium okselæder
   - Slagfast plastramme om mobilen
   - Beskyttelse af kameralinsen

   Se produktdemofilm af "2-in-1" læder cover

   VIGTIGT: Sådan beskytter coveret dig!

   1) Tal med coveret lukket foran fronten
   For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen eller tasken. 

   2) Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen
   Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende i retning ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen

   Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevidst skadeligt.

   Materialer
   - Ydremateriale: Lækkert højkvalitets læder med elegant læder mønster
   - Indermateriale: Lækkert højkvalitets læder
   - Indvendigt: Anti-strålingsmembran og RFID sikring (kun på forsiden)
   - Plastramme: Udført i hårdført gummibelagt PC plastik

   Ingen skadelige stoffer
   - Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ.

   Dokumentation:
   Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


   RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

   Vis detaljer
  7. Exclusive "2-in-1" - til iPhone 11 PRO - ÆGTE PREMIUM LÆDER - 86% beskyttelse - Sort - (RAD212)

   399,00 DKK

   Det lækre "2-in-1" anti-strålings mobilcover til iPhone 11 PRO indeholder både et lækkert flip-side cover med plads til 3 kreditkort, og et elegant aftageligt tyndt bumber-cover. Flip-coveret er udført i det fineste ægte kvalitetslæder med magnet-luk og giver en effektiv beskyttelse af din dyrebare mobiltelefon. Bumber-coveret - der monteres i flip-coveret med en skjult magnet - er udført i kraftigt plast som beskytter mobilen mod stød og beklædt med lækkert læder på bagsiden. Coveret gør det muligt nemt at montere mobilen i din bilholder, frihed til at tage billeder og sms´e, have den i dametasken etc.

   I "2-in-1" coveret får du også en indbygget anti-strålingsmembran, der beskytter dig selv mod op til 86% af de mobilstråler, mobilen udsender via forsiden i retning af hovedet og kroppen .

   Radicovers mobilwallet til iPhone 11 PRO har den nyeste teknologi indenfor antiskimming. Altså beskyttelse mod at dit kreditkort aflæses uden at du ved det. Denne teknologi er syet ind i disse nyeste Radicover produkter og giver dig markedets stærkeste beskyttelse.

   Funktioner:
   - Anti-strålingsbeskyttelse -86%
   - RFID beskyttelse (med mest avancerede teknologi) mod kontaktløst kreditkorttyveri
   - 3 stk indbyggede kreditkortlommer
   - 1 stk. kvitteringslomme
   - Indbygget udtageligt bumber cover
   - Magnetluk i siden
   - Ægte premium okselæder
   - Slagfast plastramme om mobilen
   - Beskyttelse af kameralinsen

   Se produktdemofilm af "2-in-1" læder cover

   VIGTIGT: Sådan beskytter coveret dig!

   1) Tal med coveret lukket foran fronten
   For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen eller tasken. 

   2) Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen
   Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende i retning ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen

   Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevidst skadeligt.

   Materialer
   - Ydremateriale: Lækkert højkvalitets læder med elegant læder mønster
   - Indermateriale: Lækkert højkvalitets læder
   - Indvendigt: Anti-strålingsmembran og RFID sikring (kun på forsiden)
   - Plastramme: Udført i hårdført gummibelagt PC plastik

   Ingen skadelige stoffer
   - Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ.

   Dokumentation:
   Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


   RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

   Vis detaljer
  8. Exclusive "2-in-1" - til iPhone 11 PRO - ÆGTE PREMIUM LÆDER - 86% beskyttelse - Brun - (RAD213)

   399,00 DKK

   Det lækre "2-in-1" anti-strålings mobilcover til iPhone 11 PRO indeholder både et lækkert flip-side cover med plads til 3 kreditkort, og et elegant aftageligt tyndt bumber-cover. Flip-coveret er udført i det fineste ægte kvalitetslæder med magnet-luk og giver en effektiv beskyttelse af din dyrebare mobiltelefon. Bumber-coveret - der monteres i flip-coveret med en skjult magnet - er udført i kraftigt plast som beskytter mobilen mod stød og beklædt med lækkert læder på bagsiden. Coveret gør det muligt nemt at montere mobilen i din bilholder, frihed til at tage billeder og sms´e, have den i dametasken etc.

   I "2-in-1" coveret får du også en indbygget anti-strålingsmembran, der beskytter dig selv mod op til 86% af de mobilstråler, mobilen udsender via forsiden i retning af hovedet og kroppen .

   Radicovers mobilwallet til iPhone 11 PRO har den nyeste teknologi indenfor antiskimming. Altså beskyttelse mod at dit kreditkort aflæses uden at du ved det. Denne teknologi er syet ind i disse nyeste Radicover produkter og giver dig markedets stærkeste beskyttelse.

   Funktioner:
   - Anti-strålingsbeskyttelse -86%
   - RFID beskyttelse (med mest avancerede teknologi) mod kontaktløst kreditkorttyveri
   - 3 stk indbyggede kreditkortlommer
   - 1 stk. kvitteringslomme
   - Indbygget udtageligt bumber cover
   - Magnetluk i siden
   - Ægte premium okselæder
   - Slagfast plastramme om mobilen
   - Beskyttelse af kameralinsen

   Se produktdemofilm af "2-in-1" læder cover

   VIGTIGT: Sådan beskytter coveret dig!

   1) Tal med coveret lukket foran fronten
   For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen eller tasken. 

   2) Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen
   Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende i retning ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen

   Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevidst skadeligt.

   Materialer
   - Ydremateriale: Lækkert højkvalitets læder med elegant læder mønster
   - Indermateriale: Lækkert højkvalitets læder
   - Indvendigt: Anti-strålingsmembran og RFID sikring (kun på forsiden)
   - Plastramme: Udført i hårdført gummibelagt PC plastik

   Ingen skadelige stoffer
   - Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ.

   Dokumentation:
   Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


   RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

   Vis detaljer
  9. Exclusive "2-in-1" - til iPhone 11 PRO MAX - ÆGTE PREMIUM LÆDER - 86% beskyttelse - Brun - (RAD221)

   399,00 DKK

   Det lækre "2-in-1" anti-strålings mobilcover til iPhone 11 PRO MAX indeholder både et lækkert flip-side cover med plads til 3 kreditkort, og et elegant aftageligt tyndt bumber-cover. Flip-coveret er udført i det fineste ægte kvalitetslæder med magnet-luk og giver en effektiv beskyttelse af din dyrebare mobiltelefon. Bumber-coveret - der monteres i flip-coveret med en skjult magnet - er udført i kraftigt plast som beskytter mobilen mod stød og beklædt med lækkert læder på bagsiden. Coveret gør det muligt nemt at montere mobilen i din bilholder, frihed til at tage billeder og sms´e, have den i dametasken etc.

   I "2-in-1" coveret får du også en indbygget anti-strålingsmembran, der beskytter dig selv mod op til 86% af de mobilstråler, mobilen udsender via forsiden i retning af hovedet og kroppen .

   Radicovers mobilwallet til iPhone 11 PRO MAX har den nyeste teknologi indenfor antiskimming. Altså beskyttelse mod at dit kreditkort aflæses uden at du ved det. Denne teknologi er syet ind i disse nyeste Radicover produkter og giver dig markedets stærkeste beskyttelse.

   Funktioner:
   - Anti-strålingsbeskyttelse -86%
   - RFID beskyttelse (med mest avancerede teknologi) mod kontaktløst kreditkorttyveri
   - 3 stk indbyggede kreditkortlommer
   - 1 stk. kvitteringslomme
   - Indbygget udtageligt bumber cover
   - Magnetluk i siden
   - Ægte premium okselæder
   - Slagfast plastramme om mobilen
   - Beskyttelse af kameralinsen

   Se produktdemofilm af "2-in-1" læder cover

   VIGTIGT: Sådan beskytter coveret dig!

   1) Tal med coveret lukket foran fronten
   For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen eller tasken. 

   2) Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen
   Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende i retning ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen

   Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevidst skadeligt.

   Materialer
   - Ydremateriale: Lækkert højkvalitets læder med elegant læder mønster
   - Indermateriale: Lækkert højkvalitets læder
   - Indvendigt: Anti-strålingsmembran og RFID sikring (kun på forsiden)
   - Plastramme: Udført i hårdført gummibelagt PC plastik

   Ingen skadelige stoffer
   - Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ.

   Dokumentation:
   Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


   RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

   Vis detaljer
  10. Exclusive "2-in-1" - til iPhone 11 PRO MAX - ÆGTE PREMIUM LÆDER - 86% beskyttelse - Sort - (RAD220)

   399,00 DKK

   Det lækre "2-in-1" anti-strålings mobilcover til iPhone 11 PRO MAX indeholder både et lækkert flip-side cover med plads til 3 kreditkort, og et elegant aftageligt tyndt bumber-cover. Flip-coveret er udført i det fineste ægte kvalitetslæder med magnet-luk og giver en effektiv beskyttelse af din dyrebare mobiltelefon. Bumber-coveret - der monteres i flip-coveret med en skjult magnet - er udført i kraftigt plast som beskytter mobilen mod stød og beklædt med lækkert læder på bagsiden. Coveret gør det muligt nemt at montere mobilen i din bilholder, frihed til at tage billeder og sms´e, have den i dametasken etc.

   I "2-in-1" coveret får du også en indbygget anti-strålingsmembran, der beskytter dig selv mod op til 86% af de mobilstråler, mobilen udsender via forsiden i retning af hovedet og kroppen .

   Radicovers mobilwallet til iPhone 11 PRO MAX har den nyeste teknologi indenfor antiskimming. Altså beskyttelse mod at dit kreditkort aflæses uden at du ved det. Denne teknologi er syet ind i disse nyeste Radicover produkter og giver dig markedets stærkeste beskyttelse.

   Funktioner:
   - Anti-strålingsbeskyttelse -86%
   - RFID beskyttelse (med mest avancerede teknologi) mod kontaktløst kreditkorttyveri
   - 3 stk indbyggede kreditkortlommer
   - 1 stk. kvitteringslomme
   - Indbygget udtageligt bumber cover
   - Magnetluk i siden
   - Ægte premium okselæder
   - Slagfast plastramme om mobilen
   - Beskyttelse af kameralinsen

   Se produktdemofilm af "2-in-1" læder cover

   VIGTIGT: Sådan beskytter coveret dig!

   1) Tal med coveret lukket foran fronten
   For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen eller tasken. 

   2) Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen
   Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende i retning ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen

   Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevidst skadeligt.

   Materialer
   - Ydremateriale: Lækkert højkvalitets læder med elegant læder mønster
   - Indermateriale: Lækkert højkvalitets læder
   - Indvendigt: Anti-strålingsmembran og RFID sikring (kun på forsiden)
   - Plastramme: Udført i hårdført gummibelagt PC plastik

   Ingen skadelige stoffer
   - Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ.

   Dokumentation:
   Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.


   RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

   Vis detaljer

  Tabel Liste 

  Sorter faldende
  1. 1
  2. 2