Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Sådan virker Radicovers anti-strålingsprodukter
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Afstemning

Er du bekymret om mobilstråler er skadelige

Sådan virker Radicovers anti-strålingsprodukter

Se vores forklarende produktvideo

På 1 min. introduceres du til RadiCovers anti-strålingsprodukter og hvorfor du bør beskytte dig og familien mod mobilstråler.

Teknologien bag RadiCovers anti-mobilstrålingsprodukter

Bag RadiCovers anti-mobilstrålingsprodukter ligger forskellige teknologier, der som udgangspunkt fokuserer på disse tre mål:

  1. Afskærme mobilstråling fra brugeren
  2. Neutralisere og absorbere mobilstrålingen, så den ikke skader brugeren
  3. Skabe afstand mellem det trådløse apparat og brugeren

saadan fungerer beskyttelsesprodukter hos radicover

1. Produkter, der afskærmer mobilstråling:

Blandt de produkter der afskærmer og omdirigerer strålingen fra brugeren, er RadiCovers populære mobilcovers og Ipad covers.  Når man taler med coveret lukket foran skærmen (hvilket er muligt qua den smarte konstruktion med hul til lyden i fronten), blokkeres strålerne i, at gå i retning af hoved og kroppen. Coveret tvinger derimod mobilstrålerne til at blive sendt i andre retninger - bagud, i top, bund og siderne - i retning væk fra krop og hoved. I denne proces reduceres signalstyrken kun minimalt, mens strålingene i retningen af krop og hoved reduceres med op til 86-91%. Altså opnår man en høj reduktion i de ønskede retninger, men har en helt normalfungerende mobiletelefon med samme forbindelse i andre retninger. Dette har vi målt og dokumenteret i de førende laboratorier i verden - herunder Cetecom i USA og Tyskland via en kombineret SAR og TRP test. Se testen her . Sundhedsstyrelsens har gennemgået vores dokumentation og har anerkendt at vores test- og testprincipper lever op til deres krav.

Samme teknologi anvendes også i RadiCovers Surfertæppe samt mobil- og babyalarmposer. Produkterne har indbygget en specielt membran, der bl.a indeholder metalfibrer, der fungerer som et skjold mellem apparatet og brugeren - og reducerer strålingen med mellem 85-97%. Samme membran anvendes også i fly og rumfartsbranchen og arbejdstøj i strålingsmiljøer, hvor der stilles uhyre høje krav til anti-strålingsperformance og kvalitet. Det kendte materiale GORE-TEX er også udviklet af dette materiale.


2. Produkter, der omdirigerer
 mobilstrålingSådan virker Air Tubes

Radicover har salgsrettigheder til produkterne SafeCase og SafeFilm, som begge er baseret på en unik teknologi, der afretter og omdirigerer mobilstrålingen i retning af hovedet og kroppen med op til 96% i peak strålingen og mellem 89- 92% af den gennemsnitlige mobilstråling målt i SAR værdi (Specific Absorption Rate).

Teknologien bag er kompleks, men kort fortalt består produktet af en "ekstra antenne", som omdirigerer mobilstrålingen væk fra hovedet, og ud af bagsiden og siderne på telefonen. Af samme grund skal begge produkter monteres bagpå telefonen - og ikke foran, som det er tilfældet med produkter, der afskærmer strålingen. Samtidigt med at den omdirigerer signalet, absorberer den også overskydende stråling, og optimerer det eksisterende signal.  Se film der forklarer SafeCase teknologien


3. Produkter, der skaber afstand til brugeren

Det er velkendt, at mobilstrålingen falder proportionelt med den afstand man holder apparatet væk fra hovedet eller kroppen i. Derfor er det også interessant med produkter, der kan skabe distance mellem apparatet og brugeren. Normale høretelefoner nedsætter mobilstrålingen, men desværre sender den via kobberledningen mobilstrålingen direkte ind i øret og hovedet på dig! RadiCovers Air Tube høretelefoner, der desværre er udgået, var baseret på en patenteret teknologi der reducerer 99,9% af mobilstrålingen. Vi arbejder i øjeblikket på en erstatning for Air Tube modellerne.

"Hemmeligheden" var, at de sidste ca. 20 cm af ledningen består af et tyndt luftrør, hvor igennem lyden bliver sendt, mens mobilstrålerne forbliver i et lukket system (kuglen) på selve ledningen. (se grafik)

 

Tabel  Liste

Sorter faldende

Tabel  Liste

Sorter faldende