Min Vogn

Kurv

Sådan virker vores anti-strålingsprodukter

Vi har forskellige teknologier, der ligger til grund for vores produkter, der som udgangspunkt fokuserer på to mål:

  1. At afskærme mobilstråling fra brugeren
  2. At skabe afstand mellem det trådløse apparat og brugeren
saadan fungerer beskyttelsesprodukter hos radicover

1. Produkter, der afskærmer mobilstråling 

Vores populære mobilcovers og tablet covers afskærmer og omdirigerer mobilstrålingen, da beskyttelsesmembranen er i forsiden af coveret. Når du taler med mobilcoveret lukket foran skærmen, forhindres strålerne i at gå i retning af dit hoved og din krop. Mobilcoveret tvinger derimod mobilstrålerne til at blive sendt i andre retninger - bagud, opad, nedad og ud af siderne - i retning væk fra dig. I denne proces reduceres signalstyrken kun minimalt, mens strålingen i retningen af krop og hoved reduceres med op til 86%. Altså opnår man en høj reduktion i de ønskede retninger, men har en helt normalfungerende mobiltelefon med samme forbindelse i andre retninger. For vores tablet covers gælder det 55%, da skærmen nødvendigvis skal være synlig under brug, og beskyttelsen i dette tilfælde er nedad og bagud mod dine ben.
Dette har vi målt og dokumenteret i de førende laboratorier i verden, herunder Cetecom i USA og Tyskland via en kombineret SAR og TRP-test. Sundhedsstyrelsen har gennemgået vores dokumentation og har anerkendt, at vores test- og testprincipper lever op til deres krav.

Samme teknologi anvendes også i vores surfertæppe samt mobil- og babyalarmposer. Produkterne har indbygget en speciel membran, der bl.a. indeholder metalfibrer, der fungerer som et skjold mellem apparatet og brugeren og reducerer strålingen med mellem 85-97%. Samme membran anvendes også i fly og rumfartsbranchen og arbejdstøj i strålingsmiljøer, hvor der stilles uhyre høje krav til anti-strålingsperformance og kvalitet. Mærket GORE-TEX er også udviklet af dette materiale.

 

Sådan virker Air Tubes

2. Produkter, der skaber afstand til brugeren

Mobilstrålingen falder proportionelt med den afstand man holder apparatet væk fra hovedet eller kroppen i. Derfor er det også interessant med produkter, der kan skabe distance mellem apparatet og brugeren. Normale hovedtelefoner nedsætter mobilstrålingen, men desværre sender den via kobberledningen mobilstrålingen direkte ind i øret og hovedet på dig. Vores Air Tube hovedtelefoner er baseret på en patenteret teknologi, der reducerer 99,9% af mobilstrålingen. Hemmeligheden er, at de sidste 15 cm af ledningen består af et tyndt luftrør, hvor igennem lyden bliver sendt, mens mobilstrålerne forbliver i et lukket system (kuglen) på selve ledningen. (se grafik)