Min Vogn

Kurv

Sådan virker vores anti-strålingsprodukter

 

Vores produkter fokuserer som udgangspunkt på to mål:

  1. At afskærme mobilstråling fra brugeren
  2. At skabe afstand mellem den trådløse enhed og brugeren

 

1. Produkter, der afskærmer brugeren

saadan fungerer beskyttelsesprodukter hos radicover

Vores populære mobilcovers og tablet covers afskærmer og omdirigerer mobilstrålingen, da beskyttelsesmembranen er indbygget i forsiden af coveret. Når du taler med mobilcoveret lukket foran skærmen, forhindres strålerne i at gå i retning af dit hoved og din krop. Mobilcoveret tvinger derimod mobilstrålerne til at blive sendt i andre retninger - bagud, opad, nedad og ud af siderne - i retning væk fra dig. I denne proces reduceres signalstyrken kun minimalt, mens strålingen i retningen af krop og hoved reduceres med op til 86%. For vores tablet covers gælder det 55%, da skærmen nødvendigvis skal være synlig under brug, og beskyttelsen i dette tilfælde er nedad og bagud mod dine ben.

Teknologien anvendes også i vores surfertæppe, computersleeve samt i vores mobil- og babyalarmposer.

Produkterne har indbygget en speciel membran, der bl.a. indeholder metalfibrer, der fungerer som et skjold mellem apparatet og brugeren og reducerer strålingen med mellem 60% - 97%. Samme membran anvendes også i fly- og rumfartsindustrien, i GORE-TEX samt i arbejdstøj til strålingsmiljøer.

 

2. Produkter, der skaber afstand til brugeren

Sådan virker Air Tubes

Vores populære hovedtelefoner skaber den nødvendige afstand til enheden. Mobilstråling falder proportionelt med den afstand man holder enheden væk fra hovedet eller kroppen i. Almindelige hovedtelefoner skaber også afstand, men den indbyggede kobberledning sender mobilstrålingen direkte ind i øret og hovedet på dig, og afstanden har derfor ingen effekt.

Vores Air Tube hovedtelefoner er baseret på en patenteret teknologi, der reducerer 99,9% af mobilstrålingen. Hemmeligheden er, at de sidste 15 cm af ledningen består af et tyndt luftrør, hvor igennem lyden bliver sendt, mens mobilstrålerne forbliver i et lukket system (kuglen) på selve ledningen. (se grafik)

 

Test og dokumentation

Vores produkter er testet via en kombineret SAR og TRP-test. Testene er udført og dokumenteret af førende laboratorier i verden herunder Cetecom i USA/Tyskland, Delta i Danmark samt Verkotan i Finland. Sundhedsstyrelsen har gennemgået vores dokumentation og har anerkendt, at vores test og testprincipper lever op til deres krav. Se testrapporterne her.