Min Vogn

Kurv

Sådan virker Radicovers anti-strålingsprodukter

Teknologien bag RadiCovers anti-mobilstrålingsprodukter

Bag RadiCovers anti-mobilstrålingsprodukter ligger forskellige teknologier, der som udgangspunkt fokuserer på to mål:

  1. Afskærme mobilstråling fra brugeren
  2. Skabe afstand mellem det trådløse apparat og brugeren

saadan fungerer beskyttelsesprodukter hos radicover

1. Produkter, der afskærmer mobilstråling

Blandt de produkter der afskærmer og omdirigerer strålingen fra brugeren, er RadiCovers populære mobilcovers og Ipad covers.  Når man taler med coveret lukket foran skærmen (hvilket er muligt qua den smarte konstruktion med hul til lyden i fronten), forhindres strålerne i, at gå i retning af hoved og kroppen. Coveret tvinger derimod mobilstrålerne til at blive sendt i andre retninger - bagud, i top, bund og siderne - i retning væk fra krop og hoved. I denne proces reduceres signalstyrken kun minimalt, mens strålingene i retningen af krop og hoved reduceres med op til 86%. Altså opnår man en høj reduktion i de ønskede retninger, men har en helt normalfungerende mobiletelefon med samme forbindelse i andre retninger. Dette har vi målt og dokumenteret i de førende laboratorier i verden - herunder Cetecom i USA og Tyskland via en kombineret SAR og TRP test. Se testen her . Sundhedsstyrelsens har gennemgået vores dokumentation og har anerkendt at vores test- og testprincipper lever op til deres krav.

Samme teknologi anvendes også i RadiCovers Surfertæppe samt mobil- og babyalarmposer. Produkterne har indbygget en specielt membran, der bl.a indeholder metalfibrer, der fungerer som et skjold mellem apparatet og brugeren - og reducerer strålingen med mellem 85-97%. Samme membran anvendes også i fly og rumfartsbranchen og arbejdstøj i strålingsmiljøer, hvor der stilles uhyre høje krav til anti-strålingsperformance og kvalitet. Det kendte materiale GORE-TEX er også udviklet af dette materiale.Sådan virker Air Tubes


2. Produkter, der skaber afstand til brugeren

Det er velkendt, at mobilstrålingen falder proportionelt med den afstand man holder apparatet væk fra hovedet eller kroppen i. Derfor er det også interessant med produkter, der kan skabe distance mellem apparatet og brugeren. Normale høretelefoner nedsætter mobilstrålingen, men desværre sender den via kobberledningen mobilstrålingen direkte ind i øret og hovedet på dig! RadiCovers Air Tube høretelefoner er baseret på en patenteret teknologi der reducerer 99,9% af mobilstrålingen. 

"Hemmeligheden" er, at de sidste ca. 20 cm af ledningen består af et tyndt luftrør, hvor igennem lyden bliver sendt, mens mobilstrålerne forbliver i et lukket system (kuglen) på selve ledningen. (se grafik)