Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Se hvad vi vil give vores kære i julegave
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?

  Se hvad vi vil give vores kære i julegave

   

  Se hvilke gaver Sahra fra vores kundeservice, vil give til hendes kære til jul...

  Sahra´s juleønsker


  Babyalarmpose
  :

  Den smarte babyalarmpose skal min søde gravide veninde have i julegave. Hun venter en dejlig lille dreng til foråret. Som ny mor er der bare rigtig, rigtig mange ting man skal forholde sig til – og holde sig fra. Jeg kan sagtens forstå, at min veninde synes det kan blive overvældene med alle de gode råd og advarsler. Derfor får hun heller ikke en lang tale sammen med babyalarmposen – blot en kærlig reminder om at børn optager 60% mere stråling end voksne, og at hun med den smarte nyindkøbte babyalarm kan reducere den stråling bebs bliver udsat for når han ligger og sover med helt op til 97%. Og så gør det jo ikke noget at den fås med det sødeste babymønster.

   

  Surfertæppe:
  Det smarte surfertæppe får min svigermor i julegave. Hun har en stor folk børnebørn, som elsker at komme på besøg hos bedstemor og blive alt for forkælede. Om aftenen hygger de tit med iPad’en i sofaen, og her vil det være en stor tryghed for min svigermor at kunne hente tæppet og sørge for at både de små og de større børn er godt beskyttet mod strålingen fra iPad’en.


  Rosa mobilcover:
  Det fine rosa mobilcover som findes både til iPhone 5 og iPhone 6 skal min mor have til sin 5’er. Den fine farve er så flot – uden at være alt for ”tøset” som min mor ville sige. Mor har altid været meget opmærksom på de forskellige ”usynlige” påvirkninger vi omgives af i hverdagen som eksempelvis solstråler, tilsætningsstoffer og kemikalier. Derfor er anti-strålingscoveret en helt perfekt gave til min skønne mor.

   

   

   

  Du finder Sahra´s favorit julegaver herunder

   

  Tabel  Liste

  Sorter faldende

  Tabel  Liste

  Sorter faldende