Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Svar på Kritik
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Afstemning

Er du bekymret om mobilstråler er skadelige

Svar på Kritik

Politiken.dk har d. 28/10-15 bragt en artikel omhandlende anti-strålingsprodukter til mobiltelefoner hvori RadiCover nævnes. RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings coverUden forudgående test af RadiCovers anti-strålingsprodukt til mobiltelefonen konkluderer journalisten og eksperter i artiklen, at RadiCovers anti-strålingscover skulle bevirke at mobiltelefonen skruer op for sin sendestyrke og stråling, hvorved hele coverets reduktion i strålingen udlignes. Dette er - via gennemførte SAR test - bevist faktuelt forkert, da RadiCovers covers er konstrueret til at sikre en maksimal beskyttelse i retning af kroppen og hovedet (fronten af mobilen), og minimal påvirkning af sendesignalet i alle øvrige retninger.

Test viser nettoreduktion af stråling på 86%
RadiCover forholder sig derfor uforstående overfor artiklens motiv, kritik og påstande, da SAR målinger foretaget i det førende internationale uafhængige laboratorie CETECOM i Tyskland og USA, viser at kritikken er uberettiget. Testen viser, at mobilen kun skruer minimalt op for sendetyrken, og selv hvis mobilen måtte skrue op for sendestyrken, så vil netto strålingsreduktionen i retning af hovedet og kroppen være op til 86%. RadiCover har dertil dokumenteret sine produkter via EMC test i Danmarks førende EMC testlaboratorium, som påviser en reduktion i strålingen i retning af hovedet og kroppen (forside af cover).

SAR test er gennemført i 2016 med succes
I artiklen fremgår det, at den officielle måde at måle en mobiltelefons stråling sker ved en såkaldt SAR test (Specific Absorption Rate). SAR fortæller udelukkende hvor meget stråling og energi der overføres til et "dummy-hoved" fyldt med væske, ved at måle væskens temperaturændring. Da RadiCovers produkt ikke er en mobiltelefon men et cover, har RadiCover indtil juni 2016, valgt udelukkende at teste med OTA/EMC test. I august 2016 har vi dertil udvidet med SAR test, som har bekræftet at RadiCovers produkter fungerer efter hensigten - og kun påvirker sendestyrken marginalt.

Mobilstråling er ikke skadeligt - eller...?RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover
RadiCover forholder sig ligeledes uforstående til Kræftens Bekæmpelses udsagn om, at mobilstråling er påvist ikke at være sundhedsskadeligt (Se også international kritik af dansk forskning herunder). Dette set i lyset af WHO, Sundhedsstyrelsens og kræftens Bekæmpelse alle henviser til ”Forsigtighedsprincippet”, da de henviser til at den langsigtede skadeseffekt endnu ikke kendes. RadiCover kigger ikke alene på dansk forskning når vi vurderer risikoen for at mobilstråling kan foresage kræft. Derimod kigger vi på de mange kritiske udenlandske undersøgelser – fx. Hardel Group (Sverige), NTP (USA), samt andre påviste bivirkninger fx nedsat fertilitet, hovedpine, adfærdsvanskeligheder og andre neurologiske skader.

Se en lang liste over advarsler fra anerkendt institutioner samt international forskning der påvister alvorlig øget risiko for bivirkninger ved mobilstråling. Link til forskning og studier.


Se også:

WHO-ekspert kalder dansk kræftstudie af mobilstråling 'fejlagtig'

Eksperter: Dansk forskning i mobilstråling er makværk