Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Testet efter anbefalede testmetoder
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Afstemning

Er du bekymret om mobilstråler er skadelige

  Testet efter anbefalede testmetoder

  November 2018

  RadiCovers test og dokumentation udført efter realistiske hverdagsbrug

  RadiCovers test og dokumentation af produkternes anti-strålingsevne er udført, så de tager højde for hvordan mobilen bruges i hverdagen, samt at en mobiltelefons sendestyrke (strålingen) reguleres efter den aktuelle signalstyrke fra mastene. En uafhængig eksperter indenfor mobilsignaler- og antenner fra Aalborg universitet, har genemgået RadiCovers dokumentation og test og udtaler : "at det RadiCover anti-strålingsmobilcover til iPhone 6 der er anvendte i testen, lader til at virke og nedsætte SAR værdien, uden at påvirke den specifikt testede telefons sendestyrke nævneværdigt".

  Hvad betyder det så lige?

  Kort sagt betyder - og bekræfter dette - at reduktionen i mobilstrålingen på 86% i retning af krop og hoved i RadiCovers anti-strålings mobilcovers reelt er tilstede. Dette fordi at RadiCover via sine laboratorie test - samt "live test" under naturlige omstændigheder -  kan dokumentere, at reduktionen ikke "ædes op" af, at mobilen skruer op for sendestyrken, når coveret monteres herpå.

  Sådan virker RadiCovers anti-strålingsprodukter

  RadiCovers testmetoder og dokumentation

  RadiCovers anti-strålings covers har således gennemgået en såkaldt SAR (Specific Absorption Rate) test, der viser strålingsniveauet med og uden cover på mobilen. Dertil - hvilket er meget vigtigt og unikt - en TRP (Toal Radiated Power) test, der viser i hvor høj grad mobilens sendestyrken - og dermed strålingsniveau - påvirkes af coveret. Her viser RadiCovers test i det uafhængige akkrediterede testlaboratorie CETECOM i hhv. Essen,Tyskland og Silicon Valley i USA, at sendestyrken kun påvirkes minimalt, hvilket også var ekspertens konklusion. (Se tidligere afsnit)

   SAR og TRP test af RadiCover udført i Cetecom laboratoriet i Californien, USA. 

  Gør op med tidligere kritik...

  Netop dette førnævnte fænomen med forøgelse af sendestyrken, har flere medier tidligere tilbage i 2015 givet RadiCover kritik for, da det er et udpræget problem hos mange andre anti-strålingsprodukter. Problemet er, at disse ganske enkelt "virker for godt" og er konstrueret så de blokerer for, for meget af strålingen (alias signalet)". En mobiltelefon er således indrettet til at justere sin sendestyrke - alias strålingsniveau - efter styrken af sende- og modtagersignalet. Er der dårlig dækning fx. ude på landet - vil mobilen automatisk skrue op for sendestyrken. Modsat vil den skrue ned hvis dækningen er god - fx. i byen.  Dette har RadiCover taget højde for i sine test og i konstruktionen af produkterne.

  Hos RadiCover er vi derfor naturligvis meget glade og tilfredse med eksperternes evaluering og vurdering at den fremlagte testdokumentation, samt deres meget seriøse behandling af vores dokumentation og testmateriale.

  Nye mere nuancerede råd vedrørende anti-strålingsprodukter

  Det glæder os også at Sundhedsstyrelsen har, har opdateret deres anbefalinger, og nu har frigivet mere nuancerede anbefalinger som henviser til, at man skal være opmærksomme på hvilken dokumentation og test der forelægger. Myndigheden skriver bl.a.:

  "Overvejer man at anskaffe sig et sådant produkt, bør man undersøge om og hvordan produktets afskærmende effekt er dokumenteret. Her skal man være opmærksom på, om dokumentationen tager højde for mobiltelefonens dynamiske sendestyrke. Er testen blot udført med mobiltelefonen sat til maksimal sendestyrke, giver testen ikke et realistisk billede af den måde, en mobiltelefon normalt bliver brugt på.

  Når en mobiltelefon pakkes ind i et materiale, der afskærmer radiobølgerne, vil telefonen som udgangspunkt opleve et dårligere signal imellem den og de nærmeste mobilmaster, og derfor skrue op for sendestyrken. Med mindre at et anti-strålingsprodukt er testet på en måde, der tager højde for telefonens dynamiske sendestyrke, kan produktet – ud over et øget strømforbrug - derfor have den effekt, at brugeren bliver udsat for et højere niveau af radiobølger fra telefonen – stik imod den lovede virkning."

  Således kan anti-strålingsmobilcovers der ikke er testet med et testdesign - som det RadiCover anvender og som eksperter anbefaler - skade mere end de gavner. 

  Reduktion kan variere fra en mobilmodel til en anden

  Selv om man test efter de korrekte principper og metoder gør skal man være opmærksom på, at man ikke direkte kan overføre et testresultat til alle andre mobiltelefoner på markedet. Dette er vi hos RadiCover vidende om, og opmærksomme på samt tager forbehold herfor ved at skrive at vores covers reducerer "op til 86%", da vi anerkender, at der kan være mindre variationer i reduktionen. Det samme er tilfældet med mange andre typer produkter - fx. solcreme vs. hudtype, benzinforbrug vs. kørselstype m.m..

  Desværre har vi ikke har ressourcer til at teste alle mobiltelefoner på markedet, og fremlægge individuel dokumentation på alle modeller. Det skal dog tilføjes at hovedparten af vores covers er dog målrettet netop Apple´s iPhone serie, som er den mobiltype der også er anvendt i vores test, ligesom vi har lavet "live test" på flere andre mobilmærker. 

  Glædeligt nyt for RadiCovers kunder

  "Hos RadiCover er det med stor glæde, at vi kan konstatere at Sundhedsstyrelsen i deres anbefalinger omkring mobilstråling, har sat fokus på netop vigtigheden af at test og dokumentation af anti-strålingscovers, så de tager højde for at sendestyrken er dynamisk. Vi tilstræber altid at lave de bedst mulige produkter, og teste efter de mest realistiske test-metoder som er tilgængeligt. Specifikt tester vi efter de testmetoder som Sundhedsstyrelsen omtaler til på deres hjemmeside. Desværre opererer vi i et marked med en del useriøse spillere, hvilket kan gøre det svært som forbruger at gennemskue hvad der "virker" og hvad der "ikke virker".

  Vi håber derfor, at de forbrugere der hidtil har taget forbehold for at anskaffe sig et anti-strålingsmobilcover fra danske RadiCover, nu vil føle sig trygge og beskyttede ved at erhverve sig et RadiCover anti-strålingsprodukt.", udtaler RadiCovers stifter Enrico Kaarsberg.

  Se Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedr. mobiltelefoni her

  Se RadiCovers testrapporter her

   

  Sådan beskytter du dig nemt mod mobilstråling

  Herunder finder du et udvalg af vores mest populære og gennemtestede anti-strålingsprodukter.

  Tabel Liste 

  Sorter faldende
  1. Tilbud
   -13 %
   Babyalarmpose - Small/babymønster - 97% beskyttelse (RAD003)

   Babyalarmpose - Small/babymønster - 97% beskyttelse (RAD003)

   Pris: 229,00 DKK

   Tilbudspris 199,00 DKK

   Babyalarmposen giver en effektiv beskyttelse på op til 97% af de skadelige stråler, som babylarmen udsender og eksponerer barnet for. Brug posen når du lægger dit barn til at sove med babyalarmen - fx. i eller ovenpå  eller ved barnevognen eller sengen. Posen er udført i et specielt stofmateriale som indeholder metalfibre, der effektivt reducerer stråling. Teknologien anvendes bl.a. i sikkerhedsbeklædning i fly- og rumindustrien og miljøer med stråling.

   Posen er udstyret med to lommer.  Den primære lomme - hvor man opnår maksimal beskyttelse i alle retninger, samt en forlomme, der kan bruges hvis man oplever forstyrrelser i signalet eller ønsker en længere rækkevidde. Forlommen reducerer kun signalet i een retning og skal derfor altid placeres med "Stråle-ikonet" så dette peger væk fra barnet.

   Babyalarmpose - Small - passer til de fleste mindre babyalarmer

   Test:
   - EN 71-1 og -2 testet som legetøj og anvendelse til børn,  Test nr. R15457 

   Funktioner:
   - Velcro-luk så alarmen ikke falder ud
   - Smart "krog" til ophæng af posen
   - Forlomme på posen, der kan bruges hvis signal forstyres eller længere rækkevidde ønskes
   - Strålings ikon - viser hvilken retning strålerne udsendes i, hvis man placerer alarmen i forlommen
   - Skumlag isolerer mod kulde og beskytter mod slag.

   Mål:
   indvendige mål: B:9 x H:1,5 cm x L:14,3 cm
   Udvendige mål: B:9,5 x H: 2 cm x L: 15,5 cm

   Produkt demonstrationsfilm:
   Se hvordan babyalarmpose reducerer strålingen op til 97%.

   Bemærk:
   - Pose kan håndvaskes på 30 grader.
   - Mønstret kan variere - kontakt kundeservice hvis du ønsker et bestemt mønster
   - Babyalamens rækkevidde begrænses - test derfor altid om alarmsignalet går igennem.
   - Posen leveres uden babyalarm.


   Testrapport:

   Se testrapport fra Delta her

   Delta testrapport - babyalarmpose

        

   Vis detaljer
  2. Tilbud
   -42 %
   Flip cover "Fashion" til iPhone 7 og iPhone 8 - Hvid - PU læder - RFID og 86% anti-strålingsbeskyttelse - (RAD099)

   Flip cover "Fashion" til iPhone 7 og iPhone 8 - Hvid - PU læder - RFID og 86% anti-strålingsbeskyttelse - (RAD099)

   Pris: 299,00 DKK

   Tilbudspris 174,00 DKK

   Elegant RadiCover anti-strålings flip-side mobilcover udført i lækkert blødt PU læder. Coveret er udstyret med en speciel anti-strålingsmembran på coverets forsiden, der effektivt reducerer op til 86% af de elektromagnetiske mobilstråler, der udsendes fra din mobiltelefon i retning af dit hoved og krop. Samtidigt beskytter coveret dig mod RFID kontaktløst kreditkorttyveri og din iPhone 7 eller din iPhone 8 mod slag og ridser.

   Funktioner:
   - Anti-strålingscover - reducerer 86%
   - RFID-beskyttelse mod kontaktløst kreditkorttyveri
   - 3 indbyggede kreditkortlommer
   - Lomme til kvitteringer
   - Magnetluk i siden

   Funktioner:
   - Anti-strålingscover - reducerer 86%
   - 3 indbyggede kreditkortlommer
   - Lomme til kvitteringer
   - Magnetluk i siden
   RFID

   VIGTIGT: Sådan beskytter coveret dig!
   1) Tal med coveret lukket foran fronten
   For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen eller tasken. 

   2) Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen
   Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende i retning ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen

   Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevidst skadeligt.

   Materialer
   - Ydremateriale: Lækkert højkvalitets PU læder med elegant læder mønster, som er behageligt at holde ved, samt holde mod øret når du taler.
   - Indermateriale: Lækkert højkvalitets PU læder med elegant læder mønster
   - Indvendigt: Anti-strålingsmembran
   - Plastramme: Udført i hårdført gummibelagt PC plastik

   Ingen skadelige stoffer
   - Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ jvf. SGS rapport nr. GZHL1610044987OT

   Dokumentation:
   Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.

   RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

   Vis detaljer
  3. Tilbud
   -50 %
   Flip cover "Fashion" til iPhone 7 og iPhone 8 - Brun - PU læder - RFID og 86% anti-strålingsbeskyttelse - (RAD098)

   Flip cover "Fashion" til iPhone 7 og iPhone 8 - Brun - PU læder - RFID og 86% anti-strålingsbeskyttelse - (RAD098)

   Pris: 299,00 DKK

   Tilbudspris 149,00 DKK

   Elegant RadiCover anti-strålings flip-side mobilcover udført i lækkert blødt PU læder. Coveret er udstyret med en speciel anti-strålingsmembran på coverets forsiden, der effektivt reducerer op til 86% af de elektromagnetiske mobilstråler, der udsendes fra din mobiltelefon i retning af dit hoved og krop. Samtidigt beskytter coveret dig mod RFID kontaktløst kreditkorttyveri og din iPhone 7 eller din iPhone 8 mod slag og ridser.

   Funktioner:
   - Anti-strålingscover - reducerer 86%
   - RFID-beskyttelse mod kontaktløst kreditkorttyveri
   - 3 indbyggede kreditkortlommer
   - Lomme til kvitteringer
   - Magnetluk i siden
   RFID

   VIGTIGT: Sådan beskytter coveret dig!
   1) Tal med coveret lukket foran fronten
   For at undgå de skadelige stråler og varmen fra mobilen, skal du tale med coveret lukket foran skærmen. Coveret er udstyret med huller til højtaler og mikrofon, der gør dette muligt og dermed opnå den maksimale reduktion af strålerne på op til 86%. Du er således godt sikret både, når du taler i telefonen og når den ligger i fx. lommen eller tasken. 

   2) Vend altid fronten af coveret i retning af kroppen
   Da coveret kun beskytter i retningen af fronten, hvorfor dette ALTID skal vende i retning ind imod kroppen for at opnå beskyttelsen

   Med klappen lukket foran skærmen, undgår du såvel stråler som at få "varmt øre" og opvarmet hovedet/vævet, hvilket er bevidst skadeligt.

   Materialer
   - Ydremateriale: Lækkert højkvalitets PU læder med elegant læder mønster, som er behageligt at holde ved, samt holde mod øret når du taler.
   - Indermateriale: Lækkert højkvalitets PU læder med elegant læder mønster
   - Indvendigt: Anti-strålingsmembran
   - Plastramme: Udført i hårdført gummibelagt PC plastik

   Ingen skadelige stoffer
   - Produktet er testet for skadelige stoffer og opfylder det Internationale REACH regulativ jvf. SGS rapport nr. GZHL1610044987OT

   Dokumentation:
   Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede tyske og amerikanske laboratorium CETECOM.

   RadiCover SAR test - af Cetecom GmbH/Inc. RadiCover anti-strålings cover

   Vis detaljer
  4. Tilbud
   -33 %
   RadiCover - iPad Cover Exclusive - til iPad Air 2 og Pro 9,7" - Sort - (RAD101)

   RadiCover - iPad Cover Exclusive - til iPad Air 2 og Pro 9,7" - Sort - (RAD101)

   Pris: 449,00 DKK

   Tilbudspris 299,00 DKK

   Eksklusivt og smart anti-strålings iPad cover i "bogdesign" til din iPad Air 2 og iPad Pro 9,7". Coveret reducerer effektivt op til 55% af den elektromagnetiske mobilstråling, der udsendes fra din mobiltelefon i retning af bagsiden og fronten. Coveret beskytter med den lækre PU læder og slagfaste plastramme, samtidigt effektivt din iPad mod slag.

   Funktioner: 
   - AutoWake magnet
   - 3 trins skærmvinkling
   - Magnet luk
   - Huller til alle funktion inkl. kamera, høretelefon og strøm

   Materialer:
   - Udvendigt: Blødt kvalitets- og rengøringsvenligt PU læder
   - Indvendigt: Blødt kunststof
   - Plastramme: Hård slagfast plastramme i PC. der fikserer og beskytter iPad´en i coveret mod slag.

   Passer til:
   A1566
   A1567
   A1673
   A1674
   A1675
   (modelnummeret er på bagsiden af dit iPad).
   Er du usikker på hvad dit iPad nummer er? Klik her for at identificere din iPad model

   Sådan beskytter coveret dig:
   Den indbyggede anti-strålingsmembran giver en effektiv beskyttelse på op til 55% af mobilstrålingen på bagside og mod kroppen, og endnu mere når låget er "lukket" i - fx. i tasken. Den bedste beskyttelse, når du sidder med iPad´en på lårerne/maven, opnår du ved, at stille låget/flappen op ad din mave, hvorved strålerne blokkeres i denne retning af kroppen og vitale organer.

   Dokumentation:
   Produktet er testet og anti-strålingseffekten dokumenteret af det uafhængige akkrediterede danske laboratorium Delta.

   Se testrapport her

   Delta testrapport - Radicover anti-strålings tablet cover_2G


   Vis detaljer

  Tabel Liste 

  Sorter faldende