Kurv - 0 Vare

Din indkøbskurv er tom.

Betalingskort
Udvikling i trådløse apparater
Sammenlign produkter

Der er ingen varer til sammenligning

Afstemning

Er du bekymret for om mobilstråling er skadelig?

Udvikling i trådløse apparater

Eksplosiv udvikling i antal af trådløse apparater i de private danske hjem

Vi lever i en mobil- og trådløs verdenMed andre ord er antallet af såvel mobiltelefoner, SmartPhones og andre trådløse enheder på kloden udbredt som få andre produkter. Årsagen hertil er entydig: Forbrugere elsker den frihed og øgede mobilitet deres mobiltelefoner, SmartPhones, tablets og alle de mange andre trådløse apparater, som allerede findes, og som der dukker nye op ad hver dag,  giver dem. Dertil er der opstået en helt ny kultur med Apps, underholdning og forventningen om altid at være online.

Dette har ændret vores sociale adfærd og vores adfærd for brug af mobiltelefoner markant - specielt de sidst 4-5 år, hvor Smart Phones har holdt deres indmarch hos de fleste forbrugere - selv helt unge teenagere.

Nedenstående tal for den eksplosive udvikling i antallet af trådløse apparater og dermed mobilstråling i vores omgivelser, er endnu en tungtvejende årsag til at tage de forholdsregler der er mulige med henblik på at reducere mobilstrålingen.

+400 % vækst i antallet af trådløse apparater i danske husstande:
Kigger man totalt set på udviklingen i, hvor mange trådløse apparater vi i gennemsnit har i en dansk husstand, forventer BFE, at det ser det nogenlunde sådan ud:

tabelKilde: 11. BFE Branchen Forbruger Elektronik  September 2013  - http://www.forbrugerelektronik.dk/nyheder/nyheder/article/femdobling-af-traadloese-enheder-i-hjemmet-om-faa-aar/

Den eksplosive udvikling i ovenstående matrixs understreger om noget den tendens samfundet generelt går imod – nemlig, at ”alt skal være trådløst”.

76 % af danske husstande har bredbånd

BFE (Branchen Forbruger Elektronik) oplyser ligeledes, at :“76 % af de danske husstande har bredbånd og bruger wi-fi og halvdelen har smartphone.
 Og med de nye produkter, som bliver vist frem på de store internationale elektronikmesser, er der lagt op til et boom.

Der nytænkes som aldrig før og eksempelvis Philips viste et køkkenapparat, som er udviklet i samarbejde med kokken Jamie Oliver: Hent opskriften via en app og overfør den til maskinen trådløst. Put ingredienserne i - og maskinen tilbereder selv maden ...

På nedenstående billede er illustreret de +25 trådløse apparaters placering i hjemmet i 2017 - hvor kaffemaskine, tørretumbler, ovn, termostat, lys etc. alt sammen er knytte op på det trådløse netværk og dermed internettet.

Udvikling i antal trådløse apparater
 

 

Udvikling i mobiltelefoner og SmartPhones 

Siden år 2000 er det totale antal af mobiltelefoner vokset med over 100 % fra ca. 65 mobiltelefon pr. 100 indbyggere, til i dag mere end 126 mobiltelefoner pr. 100 indbyggere i Danmark. Dette svarer totalt til ca. 6,9 mio. mobiltelefoner i Danmark. På verdensplan er der over 7,5 mia. mobiltelefoner. Dertil kommer et stort antal tablets. I 2012 købte danskerne 619.500 tablets - heraf var de ca. 325.000 Ipads – tallet er nogenlunde identisk i 2013 (Se kilde). Totalt set er mobil- og tablet markedet samt markedet for trådløse apparater på ingen måde mættet og vil fortsat sandsynligvis også vækste i de kommende år.

Udvikling i mobilabonnementer